Saulius Skvernelis apie Joną Milių: „Palaukime Konstitucinio Teismo sprendimo“

Premjeras Saulius Skvernelis

„Aš manau, palaukime Konstitucinio Teismo sprendimo ir tada matysime, teisinė valstybė esame“, – žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
„Aš manau, palaukime Konstitucinio Teismo sprendimo ir tada matysime, teisinė valstybė esame“, – žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-20 15:39, atnaujinta 2017-04-21 23:55

„Aš manau, palaukime Konstitucinio Teismo sprendimo ir tada matysime, teisinė valstybė esame“, – žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.

Vilniaus apygardos administracinis teismas (VAAT) suabejojo Vyriausybės sprendimu iš pareigų atleisti Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktorių J. Milių ir prašo Konstitucinio Teismo išaiškinti, ar Ministrų kabineto sprendimas yra teisėtas, primena ELTA.

Teisėjui abejonių sukėlė tiek Vyriausybės sprendimas nepritarti J. Miliaus veiklos ataskaitai, tiek ir sprendimas jį atleisti.

J. Milius Vyriausybės sprendimu buvo atleistas pernai, Ministrų kabinetui neigiamai įvertinus jo veiklos ataskaitą. Paties J. Miliaus teigimu, jo atleidimą lėmė politiniai motyvai, o Vyriausybė jo ataskaitos realiai nenagrinėjo, svarstymo metu pasitarime nebuvo visų Vyriausybės narių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.