Liudas Dapkus. Jūs visi – pirmyn, o aš – į Briuselį!

Valdančiosios partijos veikėjams nepailstamai erzinant tautą jų reitingai dėsningai ritasi žemyn. Tad kiti politikai dabar gali tyliai trinti delnus ir laukti savo valandos, kai rinkėjai galbūt vėl patikės jų užkalbėjimais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2017, 7:34 AM

Tik reikia apsispręsti, kuriais milteliais šįkart bus plaunamos smegenys.

Tautiškumą vis skatinantis ir skaistumą atkuriantis baliklis „Naisiai 16“ putos dar ilgai, o dėmių lietuvio smegenyse po šios procedūros gali netgi pagausėti.

Todėl savamoksliai politinių technologijų specialistai primygtinai pataria naudoti kitas priemones. Ir nereikia išradinėti dviračio – tereikia pasidairyti į kaimynų daržus.

„Pirmyn Lietuva“. Štai jums naujas judėjimas su Artūru Paulausku priešakyje ir skyrybos klaida pavadinime.

„Pagrindinės idėjos yra Lietuvos ateitis. Mes paėmėme tautinės, demokratinės valstybės kryptį, dorovinių nuostatų stiprinimą, teisingumo užtikrinimą“, – aiškino tikslus vienas šio darinio kūrėjų.

Išties kilnūs tikslai. Tiesa, viskas kažkur lyg ir girdėta?

„Mūsų judėjimo tikslas – suvienyti žmones, kurie realiai dalyvauja modernizuojant šalį, o ne stebi procesus iš šalies.“ Irgi tiktų A.Paulausko judėjimui, nors tai pasakė tuometis Rusijos Dūmos vadovas B.Gryzlovas po judėjimo „Rusija, pirmyn!“ steigiamojo suvažiavimo.

Kiti irgi nestovi vietoje. Antai prancūzus aiškia kryptimi veda prezidento E.Macrono judėjimas „Pirmyn!“ („En Marche!“). Italai iki šiol žagsi nuo skandalingojo premjero S.Berlusconi ir jo partijos „Forza Italia“ („Pirmyn, Italija“).

Kiti amžini buvusieji irgi nesnaudžia. Štai R.Paksas iš Briuselio šaukia Lietuvą pabusti naujam Sąjūdžiui, kuris įveiktų „plūstančią globalizacijos bangą“.

Kiek tyliau, bet nuosekliai planus dėl ateities rikiuoja ir kiti kadaise aukštus reitingus ir įtakos turėję europarlamentarai A.Guoga bei V.Mazuronis.

Mitybos bei sveiko gyvenimo mokytoju pavirtęs V.Uspaskichas buria kažkokią asociaciją. Žinoma, vertybiniu pagrindu, o paskui bus matyti.

Į Seimą lįsti gal ir neapsimoka, bet štai kėdė Europos Parlamente puikiai tinka norint vesti tautą į priekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.