Gabrielius Landsbergis priminė netesėtą premjero pažadą

Nerimsta viešas premjero Sauliaus Skvernelio ir Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūno, partijos pirmininko Gabrieliaus Landsbergio konfliktas.

Konservatoriai pareiškė nepasitikėjimą E.Jovaiša.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Konservatoriai pareiškė nepasitikėjimą E.Jovaiša.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-20 12:38, atnaujinta 2017-06-20 12:43

Antradienį konservatorių lyderis atvirai pareiškė nepasitikėjimą Švietimo ir mokslo komiteto pirmininku Eugenijumi Jovaiša. 

    Jis padarė ne tik tai, bet ir priminė kone prieš tris mėnesius duotą premjero Sauliaus Skvernelio pažadą. Kovo 29-ąją Seimo Švietimo ir mokslo komitetas, vadovaujamas E.Jovaišos, priėmė sprendimą, kuriuo palaimino Vytauto Didžiojo ir Lietuvos edukologijos universitetų susijungimą. 

    „Tai yra ne kas kita, o desperatiškas bandymas išgelbėti universitetą, kuris savo esme jau seniai diskreditavo tiek mokytojo profesiją, tiek ir visą mūsų valstybės švietimo sistemą. 

    Aš, kaip Seimo narys, rengiu kreipimąsi į parlamento Etikos ir į procedūrų komisiją. Prašysiu įvertinti Švietimo ir mokslo komiteto pirmininko Eugenijaus Jovaišos, kuris buldozeriu stumia savo buvusios darbovietės išlikimo klausimą, elgesį“, – tuomet socialiniame tinkle rašė S.Skvernelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.