Pajamų deklaracijos atskleidė, kurie politikai verčiasi kukliai

Paviešintose Seimo narių deklaracijose – ne tik įspūdingi turtai, bet ir kuklaus gyvenimo apraiškos. Kai kurie politikai teigia apskritai neturintys turto arba kai kurių jų santaupų sumos tėra keli tūkstančiai eurų.

 Kai kurių Seimo narių turto ir pajamų deklaracijos – itin kuklios.
 Kai kurių Seimo narių turto ir pajamų deklaracijos – itin kuklios.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-28 14:16, atnaujinta 2017-06-28 15:25

Seimo narių Aušrinės Armonaitės ir Rūtos Miliūtės turto deklaracijos – itin konkrečios, mat politikės deklaravo, kad jokio turto neturi. Tą pat – kad neturi jokio turto – deklaracijoje pažymėjo ir Robertas Šarknickas, jokio turto nedeklaravo ir jo sutuoktinė.

Kukli ir Seimo narės Agnės Širinskienės deklaracija: politikė turi 3 tūkst. eurų vertės transporto priemonę, 3,5 tūkst. eurų santaupų, o finansinių įsipareigojimų politikė deklaravo turinti 3832 eurus. Politikės sutuoktinis Arvydas Širinskas deklaravo turintis 1,2 tūkst. eurų vertės nekilnojamojo turto ir žemės sklypų, kurių vertė – 7,9 tūkst. Politikės sutuoktinis deklaracijoje pažymėjo, kad turi transporto priemonę, kurios vertė 1,2 tūkst. eurų.

Seimo narė Aušra Papirtienė deklaracijoje nurodė, kad turi nekilnojamojo turto už 32 tūkst. eurų bei 2 tūkst. eurų santaupų ir beveik 10 tūkst. eurų paskolų.

Ekonominėmis įžvalgomis mėgstančios dalintis parlamentarės Aušros Maldeikienės pajamų deklaracijoje nurodoma, kad politikė turi meno ir juvelyrinių dirbinių, kurių vertė siekia 10 tūkst. eurų. A.Maldeikienė deklaravo 3,1 tūkst. eurų turimų santaupų ir daugiau nei 16 tūkst. eurų siekiančių finansinių įsipareigojimų. Kur kas daugiau visko – A. Maldeikienės vyro Eugenijaus Maldeikio pajamų deklaracijoje. Joje nurodoma, kad politikės sutuoktinis turi nekilnojamojo turto, kurio vertė – apie 300 tūkst. eurų, transporto priemonę, kurios vertė – apie 7 tūkst. eurų bei 2 tūkst. eurų santaupų ir juvelyrinių dirbinių už 350 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.