Po „Bix“ atsisakymo dalyvauti festivalyje Naisiuose – Ramūno Karbauskio atkirtis

Po to, kai buvo paskelbta, kad grupė „Bix“ dalyvaus Ramūno Karbauskio festivalyje „Naisių vasara“ kilo daug kalbų, nes ta pati grupė dar gegužės viduryje pasirodė koncerte „Laisvė rokenrolui“, kuriuo žinomi žmonės pasisakė prieš „valstiečių“ alkoholio prekybos ir reklamos draudimus.

 R.Karbauskis atsakė S.Urbonavičiui-Samui.<br> lrytas.lt nuotr.
 R.Karbauskis atsakė S.Urbonavičiui-Samui.<br> lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-30 08:35, atnaujinta 2017-06-30 08:51

„Žaidime nedalyvausiu“

Žinia, kad „Bix“ pasitraukia iš festivalio Naisiuose ir grupės lyderio komentaras dėl to, netruko sulaukti pačio R.Karbauskio atsako. Socialiniame tinkle politikas rašė, kad „Naisių vasara“ rengiama jau aštuonerius metus ir tai yra festivalis, nuo pat pradžių turėjęs labai aiškias vertybes ir taisykles, nepriklausomai nuo šalyje veikiančių įstatymų ir politikos. 

„Dėl grupės BIX atsisakymo dalyvauti Naisių vasaros festivalyje. Naisių vasaros festivalis rengiamas jau aštuntus metus. Tai festivalis, kuris nuo pat pradžių turėjo labai aiškias vertybes ir taisykles, nepriklausomai nuo šalyje veikiančių įstatymų ar politikos.

Nuo pat festivalio pradžios tai buvo blaivybę propaguojantis renginys. Jei festivalio vertybės ir taisyklės kažkam gali asocijuotis su cenzūra, o atskiri atlikėjai nori festivalio vertybes politizuoti - skirtingai nuo jų, aš šiame žaidime nedalyvausiu“, - dėstė R.Karbauskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.