Dalia Grybauskaitė pasveikino stalo teniso rinktinę kurčiųjų žaidynėse iškovojus bronzą

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino stalo tenisininkus Gintautą Juchną, Deividą Takiną, Kęstutį Žižiūną ir Viktorą Narkevičių Samsune (Turkija) vykstančiose Kurčiųjų vasaros  žaidynėse komandinėse varžybose iškovojus bronzos medalius.

Šalies vadovė palinkėjo pasitikėjimo savo jėgomis ir tikėjimo pergale, ištvermės daug dirbti ir džiaugsmo pasiekus tikslą.<br>T.Bauro nuotr.
Šalies vadovė palinkėjo pasitikėjimo savo jėgomis ir tikėjimo pergale, ištvermės daug dirbti ir džiaugsmo pasiekus tikslą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2017, 4:29 PM, atnaujinta Jul 23, 2017, 12:06 PM

Sveikinime sakoma, kad šis medalis – viso įdėto darbo, ilgų treniruočių valandų, profesionalaus pasiruošimo įvertinimas. Sportininkų dėka Lietuvos vardas skamba plačiai ir garbingai.

Prezidentė padėkojo sportininkams už pastangas ir išreiškė viltį, kad šalies trispalvė visuomet įkvėps kovoti dėl pačių aukščiausių įvertinimų.

Šalies vadovė palinkėjo pasitikėjimo savo jėgomis ir tikėjimo pergale, ištvermės daug dirbti ir džiaugsmo pasiekus tikslą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.