Premjero patarėju tapo žurnalistas Skirmantas Malinauskas

Dar vienu Premjero Sauliaus Skvernelio patarėju tapo žurnalistas Skirmantas Malinauskas.

Naujasis Premjero patarėjas yra išvertęs ir redagavęs ne vieną knygą. Jis laisvai kalba anglų ir rusų kalbomis. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Naujasis Premjero patarėjas yra išvertęs ir redagavęs ne vieną knygą. Jis laisvai kalba anglų ir rusų kalbomis. <br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jūratė Valančiūtė (ELTA)

Jul 24, 2017, 10:30 AM

Iki šiol žurnalistu dirbęs 36-erių S. Malinauskas Premjerui patarinės kovos su korupcija, ryšių su parlamentu ir strateginės komunikacijos klausimais.

Pastaruosius penkerius metus S. Malinauskas dirbo portale 15min.lt, kur rašė verslo temomis, o pastaruosius dvejus metus dirbo 15min žurnalistinių tyrimų skyriuje.

Iki tol S. Malinauskas buvo laidų redaktoriumi radijo stotyje „Žinių radijas", ėjo žurnalisto, marketingo specialisto ir vyriausiojo redaktoriaus pavaduotojo pareigas „Respublikos leidinių grupėje".

Naujasis Premjero patarėjas yra išvertęs ir redagavęs ne vieną knygą. Jis laisvai kalba anglų ir rusų kalbomis.

S. Malinauskas yra baigęs teisės bakalauro studijas Mykolo Romerio universitete. Ten pat įgijęs Tarptautinės žmogaus teisių apsaugos magistro laipsnį.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.