Viktorą Pranckietį džiugina reformos ir biudžeto surinkimas

„Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ sakė Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis kalbėdamas apie neseniai vykusį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijos sąskrydį patikino, kad jo metu išsakytos mintys, jog pagrindinės reformos atliktos, suprastos teisingai.

V.Pranckietį džiugina biudžeto surinkimo rodikliai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Pranckietį džiugina biudžeto surinkimo rodikliai.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-26 08:18, atnaujinta 2017-07-26 08:21

„Vaiko teisių apsaugos įstatymas, šildymo kompensacijos, aukštojo mokslo įstatymai, urėdijos – visi šie rezultatai prisidės prie bendrų mūsų siekiamybių“, – apie pradėtas reformas kalbėjo laidos svečias.

Seimo pirmininkas teigė, kad jį džiugina ir biudžeto surinkimo rodikliai. „Biudžeto rezultatai geri, bet negalime pulti į euforiją ir sakyti, kad tiek pinigų galėsime išleisti socialinėms reikmėms“, – patikslino V. Pranckietis ir pridūrė, kad Vyriausybei teks apsispręsti, kokio dydžio PVM lengvata bus taikoma šildymui. Paklaustas apie siūlomą lengvatų žemdirbiams naikinimą, V.Pranckietis teigė, kad šiuo metu dėl to konsultuojamasi. 

Paprašytas pakomentuoti partijos pirmininko Ramūno Karbauskio žodžius, kad nuo šiol bus gerinama komunikacija ir bus leidžiamas laikraštis, V.Pranckietis sakė: „Tai nėra verslas, tai kainuojanti priemonė, savanoriškai išdalijama ir išnešiojama, kas yra iššūkis. Tas laikraštis buvo leidžiamas du kartus per metus, niekas nesikeičia, tai eilinis partijos laikraštis ir tiek“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.