Remigijus Šimašius pokštu laiko siūlymą pasirinkti tarp vilniečių ir liberalų

„Šįryt į savivaldybės dangoraižį pakilo sostinės meras turėdamas nemažą galvos skausmą „ir miestu rūpintis, ir partiją iš įtarimų traukti“. Tikiuosi, kad meras šiandien ne tik koalicijos partneriams, bet ir miestiečiams paaiškins, kaip jis elgsis meras šiandien ryte turėtų priimti vieną svarbų sprendimą ir pasirašyti vieną iš dviejų dokumentų“, – savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė Vilniaus miesto tarybos narys Marius Skarupskas.

R.Šimašius tarp vilniečių ir liberalų rinktis neketina.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.Šimašius tarp vilniečių ir liberalų rinktis neketina.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 11:19 AM

Anot jo, vienas iš dokumentų galėtų būti adresuotas Liberalų sąjūdžio partijai ir jo tekstas skambėtų taip: „Dėl susiklosčiusių aplinkybių atsistatydinu iš partijos pirmininko pareigų nuo 2017.09.25, nes turiu pasirūpinti Vilniumi ir vilniečiais“, o kitas galėtų būti skirtas Vilniaus miesto savivaldybės tarybai ir galimai skambėtų taip: „ Aš, Remigijus Šimašius, dėl susiklosčiusių aplinkybių prašau išleisti mane neapmokamų atostogų iki 2018.09.01 (data gali įrašyti pats meras)“

„Kurį variantą pasirinks Vilniaus meras? O gal yra ir trečias variantas? Mano giliu įsitikinimu, šis paprastas žingsnis galėtų nuimti daug įtampų Vilniaus mieste ir Vilniaus miesto taryboje“, – svarstė M. Skarupskas.

Pats Remigijus Rimašius naujienų portalui lrytas.lt teigė, kad tai kolegos pokštas: „Pajuokauti gali visi“, – sakė meras.

Paklaustas, ar iš tiesų nesiruošia eiti atostogų, kad pasirūpintų situacija Liberalų sąjūdyje, R.Šimašius nedaugžodžiavo: „Nei ruošiuosi nei nesiruošiu, turiu daug darbų ir juos dirbu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.