Rasa Juknevičienė kirto Petrui Gražuliui: „Koalicija turi nuosavą juokdarį“

Parlamentaro Petro Gražulio pomėgis koneveikti konservatorius, atrodo, iš kantrybės baigia išvesti kai kuriuos Seimo narius. Antradienį vykusio plenarinio posėdžio metu „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos narys dar kartą pasinaudojo proga lieti pyktį ant opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos.

 Konservatorius koneveikęs P.Gražulis sulaukė atsako.<br> T.Bauro nuotr.
 Konservatorius koneveikęs P.Gražulis sulaukė atsako.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2017, 11:48 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 3:17 PM

Seimui pristatant naujai sudarytą „valstiečių“ ir socialdemokratų frakcijų koaliciją konservatoriui Andriui Kubiliui kilo klausimų, o į tai reaguoti netruko ir P.Gražulis.

„Jums nepavyko suskaldyti valdančiosios daugumos, jūs labai dėl to išgyvenate, nervinatės ir dar nepadarėte Gabrieliaus (Landsbergio. – Aut.) premjeru. Pakentėkite, padarysite“, – piktinosi P.Gražulis.

Priminė karaliaus juokdarį

Tokie ir kiti P.Gražulio pareiškimai nepraslydo pro ausis TS-LKD narei Rasai Junknevičienei. Seimo narė apie tai prabilo ir posėdžio metu, ir socialiniame tinkle.

Petras Gražulis – naujosios „skaidriųjų“ koalicijos ašis. Tai paaiškėjo antradienį per pirmąjį porevoliucinį Seimo posėdį. Karaliai turėdavo juokdarius, šita koalicija irgi turi nuosavą. Jo pareigos – rėkti ant konservatorių visa gerkle. „Valstiečių“ vadui tai labai patinka“, – rašė R.Juknevičienė.

Ji priminė, jog prieš rinkimus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis kalbėjo, kad su neskaidriomis partijomis nebendradarbiaus, o valdant „valstiečiams“ Seimas bus visai kitokių standartų institucija.

„P. Urbšys apskritai mušėsi į krūtinę ir šaukėsi Dievo pagalbos kovojant su partijomis. Ką matome? Urbšio, Gražulio ir Skardžiaus draugystę dėl buvimo valdžioje bet kokia kaina. Būtų juokinga, jei nebūtų liūdna ir jei nebūtų gaila Lietuvos“, – svarstė politikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?