Konservatoriai ir toliau rems Lietuvai reikalingus darbus

Trečiadienį opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos prezidiumas rinkosi į posėdį, kurio metu priėmė ir paskelbė savo poziciją dėl koalicijos.

Konservatorių prezidiumas paskelbė deklaraciją dėl partijos darbo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Konservatorių prezidiumas paskelbė deklaraciją dėl partijos darbo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2017, 7:15 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 7:17 PM

Dokumente rašoma, kad TS-LKD yra susirūpinę Lietuvos politinę sistemą ištikusia krize ir nepritaria politinių partijų blaškymuisi ir nesutarimams tiek tarpusavyje, ir viduje.

Jie deklaravo savo pasirengimą, nereikalaujant postų ir pareigybių, tartis ir dalyvauti rengiant bei priimant sprendimus dėl Lietuvai svarbių darbų ir esminių reformų.

Kaip itin svarbias sritis jie įvardino skurdo mažinimą ir tinkamos pagalbos suteikimą šeimos bei pažeidžiamiausiems visuomenės nariams, vykdant apgalvotą mokesčių reformą. Taip pat kelti švietimo ir mokslo kokybę.

Ne ką mažiau svarbu ir korupcijos, ypač politinės, mažinimas, pažangios ekonomikos, grįstos žiniomis ir aukštosiomis technologijomis kūrimas, valstybės saugumo didinimas ir tolimesnis krašto apsaugos finansavimo kėlimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.