Gabrielius Landsbergis palygino Ramūną Karbauskį su Petru Gražuliu

„Tai yra neatsakingas politinis kalbėjimas, kokį mes anksčiau palikdavome kokiam nors Petrui Gražuliui, kuriam matosi jau ar galvoje vyksta jau beveik ateivių okupacija“, – „Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ sakė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

G.Landsbergis sakė, kad tokius „valstiečių“ pirmininko žodžius vertina kaip itin neatsakingą politinį kalbėjimą.<br>T.Bauro nuotr.
G.Landsbergis sakė, kad tokius „valstiečių“ pirmininko žodžius vertina kaip itin neatsakingą politinį kalbėjimą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 8:58 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 9:02 AM

Taip jis kalbėjo po to, kai buvo paklaustas apie valdančiosios Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderio Ramūno Karbauskio žodžius, esą žiniasklaida dirba pagal opozicijos planą užgrobti valdžią.

G.Landsbergis sakė, kad tokius „valstiečių“ pirmininko žodžius vertina kaip itin neatsakingą politinį kalbėjimą ir apgailestavo, kad R.Karbauskis jungiasi į tokį „gražulišką“ būrį ir šneka kliedesius kaltindamas visus aplink.

„Gal tai desperacija žmogaus? Aš net neturiu reakcijos, nežinau, ką pasakyti. Kaip veikia demokratinė žiniasklaida, kas gali jai ką nors nurodyti? Jeigu žmogus taip galvoja, tai gal jis taip bando daryti, jam nepavyksta ir tada mano, kad kiti taip daro“, – kalbėjo konservatorių lyderis.

Jis taip pat sakė kartais pagalvojantis, kad tokius pasisakymus turėtų vertinti socialinių mokslų ekspertai, nes tokie žodžiai yra virš politinio korektiškumo vertinimo ribų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.