Projektas „Aš myliu Lietuvą“: atviri garsenybių atsakymai ir kitokia pažintis su Lietuva 100 dienų iki Lietuvos šimtmečio: startuoja projektas „Aš myliu Lietuvą“

100 dienų iki Lietuvos valstybės atkūrimo 100-ojo gimtadienio. 100 dienų iki ypatingos Vasario 16-osios. Ir portalas lrytas.lt pradeda skaičiuoti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2017, 12:00 PM, atnaujinta Nov 8, 2017, 4:38 PM

Šiandien, likus 100 dienų iki svarbiausios 2018-ųjų Lietuvai datos, portale lrytas.lt startuoja projektas „Aš myliu Lietuvą“.

Per artimiausias 100 dienų portalas publikuos 100 įdomių ir trumpų pokalbių su garsiais žmonėmis, savo srities profesionalais, kurie kalbės apie save, savo gimtąjį kraštą ir savo valstybę.

Politikos, verslo, mokslo, sporto, pramogų, meno žvaigždės atskleis, kokie jų pomėgiai, įpročiai ir aistros neįsivaizduojami be Lietuvos. Atskleis, kas jiems gražu ir nepakartojama mūsų šalyje, kas yra jų identiteto dalis ir apie tai, kodėl jie myli Lietuvą.

Garsiausi šalies politikai, aktoriai ir verslininkai, geriausi mokslininkai, medikai, muzikantai ir sportininkai savo žodžiais ir prisiminimais sulipdys dovaną 100-metį švęsiančiai Lietuvai, kuri kiekvieną dieną yra mumyse ir kurioje gera gyventi.

Pirmuosius projekto lietuva/#/"="">lietuva/#/"" target="_blank">interviu skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.