Klaipėdos jūrininkų ligoninėje FNTT pareigūnai atlieka tyrimą dėl lėšų panaudojimo

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo netinkamo lėšų panaudojimo Klaipėdos jūrininkų ligoninėje.

Klaipėdos jūrininkų ligoninė<br>R.Jurgaičio nuotr.
Klaipėdos jūrininkų ligoninė<br>R.Jurgaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2017, 11:12 AM, atnaujinta Nov 30, 2017, 4:48 PM

„Atliekame ikiteisminį tyrimą dėl galimo netinkamo lėšų panaudojimo, atliekami ikiteisminio tyrimo veiksmai Klaipėdoje. Tiek galiu pasakyti“, – BNS ketvirtadienį sakė FNTT vadovas Antonis Mikulskis.

Šios tarnybos pareigūnai ketvirtadienį lankosi pačiose ligoninės patalpose.

FNTT atstovė spaudai Rūta Andriuškaitė BNS sakė, jog į teisėsaugos akiratį patekęs projektas buvo finansuojamas Klimato kaitos specialiosios programos lėšomis.

Klaipėdos jūrininkų ligoninės atstovė spaudai Jolanta Juškevičienė BNS nurodė, kad tarnybos pareigūnai ieškojo dokumentų, susijusių su naujos katilines įrengimu Švėkšnoje esančiu ligoninės Psichiatrijos departamentu.

Sutartis dėl katilinės projekto parengimo ir rangos darbų su įmone „Naujoji šiluma“ buvo pasirašyta 2014 metų pradžioje, jos vertė siekė apie 330 tūkst. eurų.

J. Juškevičienė teigė, kad katilinė yra pastatyta ir padėjo veikti pernai lapkritį, o tai leido ženkliai sumažinti šildymo sąskaitas.

FNTT Neteisėtos paramos prevencijos ir tyrimo valdybos viršininkas Rolandas Šlepetys BNS atsisakė nurodyti, ar tyrime kam nors yra pareikšti įtarimai. Pasak jo, sulaikytų asmenų nėra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo