Apie M. Majauską užklupusį skandalą pasisakė S. Skvernelis: neslepia nuostabos

Nederamu elgesiu su jauna mergina apkaltintas Seimo narys, konservatorius Mokykolas Maujauskas jau sustabdė narystę partijoje ir pasitraukė iš Seimo Savižudybių ir smurto prevencijos komisijos vadovo pareigų.

S.Skvernelis abejoja, ar M. Majauskui gresia teisinės pasekmės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
S.Skvernelis abejoja, ar M. Majauskui gresia teisinės pasekmės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2018, 8:23 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:43 AM

„Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ dalyvavęs premjeras Saulius Skvernelis teigė, kad kaltinimai M.Majauskui jį nustebino. „Galbūt tai ir tiesa, bet šiuo atveju, bent pagal viešojoje erdvėje esančią informaciją, būčiau linkęs vertinti, kad tai pono Majausko ir jo šeimos reikalas.“

Anot premjero, dėl rimtų teisnių pasekmių kol kas M.Majauskui jaudintis nereikėtų. „Pagal tai, kas yra viešojoje erdvėje, nėra jokios teisinės perspektyvos. Jei galima auka kreipsis į teisėsaugą, gal teisėsauga surinks kitokios įrodymus“, – sakė premjeras.

Pokalbio metu buvo paliestos ir kitos temos. Paklaustas, ar jau yra kandidatas į teisingumo ministrus, S.Skvernelis kalbėjo:

„Norėtųsi, kad procesas įvyktų kuo greičiau, bet reikia atsakingai pasirinkti. Kritinės situacijos nėra, kalbamės su partneriais Seime. Norinčių gal ir būtų, bet galinčių nėra daug“, – lakoniškai situaciją vertino premjeras ir pridūrė, kad galintys užimti šį postą kandidatai viską apsvarsto labai pragmatiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.