Valstietės mintys feisbuke apkarto – Rimvydas Valatka dūrė aštriai

Praeityje nuotraukoje užfiksuotu šokiu ant stalo, o dabar ir žurnalisto Andriaus Tapino surengtą protestą prie Seimo kritikuojančiu eilėraščiu suspindėjusi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų frakcijos narė Levutė Staniuvienė sulaukė dar vienos kritikos bangos.

 R.Valatka feisbuke aštriai prakalbo apie L.Staniuvienės situaciją.<br> lrytas.lt montažas.
 R.Valatka feisbuke aštriai prakalbo apie L.Staniuvienės situaciją.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2018, 10:00 PM, atnaujinta Mar 27, 2018, 10:01 AM

Šįkart socialiniame tinkle „Facebook“ politikei atrėžė apžvalgininkas Rimvydas Valatka.

„Skuode buvai oho kokia moteris – ir prie stalo, ir ant stalo. Tada tave išrenka į Seimą. Prieš visus gamtos ir visuomenės dėsnius. Visa išriesta nugara jauti: ne tavo, Levute, tai rogės. Nesusigraibai. Nei kas, nei kur. Naisių ponas su savo ulevičiais liepia užsičiaupti. Tyli. Mėnesį, du, pusmetį. Tada pramuša tarpinę. Nes esi gyvas žmogus. Kuriam žiaurEI trūksta dėmesio. Lipi ant stalo. Raitaisi kaip kekšyne. Įkliūvi. Tyli pusmetį. Tyla varo į depresiją. Tad paimi Rusijos agentėlio suskrebentą „poeziją“ apie glaukoma sergančius elitus. Širdy dar ne sutema, galvoji: išmušė ir tavo, Levute Staniuviene, valanda“, – rašė R.Valatka.

Taip jis sureagavo į L.Staniuvienės „Facebook“ tinkle pasidalintu eilėraščiu, kurio autorius žodžių nesirinko.

„Mes kaltinam“ pavadintame eilėraštyje mitingo dalyviai išvadinti „feisbuko runkeliais“, o žiniasklaida – „žurnalistiniu kekšynu“.

„Nepataikai. Kaip visada. Vėl liepia užsičiaupti. Vėl guliesi ant dugno. Lyg žuvis, o ne gyvas žmogus iš mėsos ir kraujo būtum. Nekalta aš, Levutė Staniuvienė. Man tik dėmesio žiaurEI trūksta“, – rašė R.Valatka.

L.Staniuvienė vėliau įrašą pašalino ir viešai atsiprašė.

Ji sulaukė ir A.Tapino atsakymo.

„Turint omeny, kad proteste dalyvavo ir Viktoras Pranckietis su Ramūnu Karbauskiu, tai „keli nukvakę seniai“ skamba nelabai korektiškai. Primenu, kad gerbiama Levutė Skuodo apygardoje pakeitė gerbiamą Audronę Pitrėnienę. Ir dar primenu, kad gerbiama Levutė dirbo darželio auklėtoja, pradinių klasių mokytoja, tai turbūt ten tokių frazių ir prisigaudė“, – rašė A.Tapinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.