Užknistieji ieškos dar labiau užknistų

Kad ir toks eilėraštukas: „Valentiną Mazuronį myli žvėrys, myli žmonės, jis – geriausias prezidentas, o ne bankininkas ir ne „mentas“, jį užkniso jau blogybės, jis atneš tiktai gėrybes, galit būt dėl to tikri – ir maži, ir dideli.“

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Bruveris

Apr 11, 2018, 7:42 AM

Būtent tokios eilutės labiausiai tiktų išguldyti tam, ką jų herojus iškilmingai vadino savo prezidento programa ir pristatė Nacionalinėje M.Mažvydo bibliotekoje. Imkit ir skaitykit. Nereikės gaišti laiko vartant tą programą ar žiūrint animacinį filmą pirmokams, kuris prasideda tuo, kad gerasis dėdė Valentinas savo kabinete varvina ašarėlę dėl Lietuvos.

O po to jį viskas „užknisa“. Visos negerovės, kurias, tapęs prezidentu, jis, aišku, tuojau pat panaikins. Beje, vienas svarbiausių dalykų, kuriuos žada V.Mazuronis, – atšauks įvairius „draudimus“. Pala, pala, ar tik ne jis, būdamas aplinkos ministro poste, paliko ir bene drakoniškiausius draudimus aplinkos apsaugos srityje?

Tiek to, būkime supratingi. Juk suprantama, kad toks patyręs politinis perėjūnas (buvęs liberalas, „tvarkietis“, „darbietis“) pats netiki ne tik savo programomis, bet ir šansais prezidento rinkimuose.

Kadaise buvęs gana paklausia preke tame politinio viešnamio fligelyje, kur renkasi ne pats išrankiausias „protesto elektoratas“, dabar jis gali nebent svajoti, kaip kuo ilgiau išlikti Europos Parlamente. Iš ten ir rėkauja savąjį „užkniso“.

Tačiau kad galėtum vėl dalyvauti Europarlamento rinkimuose, reikia būti partijos sąraše, o geriausia – jo priekyje. Taigi prezidentinė reklama – geriausias būdas staipytis viešumoje tikintis, kad kokia nors aplinkui besišlaistanti kompanija pastebės ir pasikvies.

Tik bėda, kad tokių kompanijų mažoka, be to, čia neršia ir kiti panašaus tipo puteikiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.