Tarp kitko. Politikai šviečia tik šalia žvaigždės

Smarkiai klysta tie, kurie mano, kad į viešųjų ryšių sritį kojos neįkelsi. Pasidairius aiškėja, kad čia dar apstu neartų dirvonų.

Arūnas  Dumalakas<br>T.Bauro nuotr.
Arūnas Dumalakas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2018, 10:17 AM

Štai iki šiol niekam nešovė į galvą mintis įkurti viešųjų ryšių agentūrą „Žvaigždžių spiečius“. Aišku, dėl solidumo galima kokį panašų anglišką pavadinimą iškepti.

Tame „Žvaigždžių spiečiuje“ dūzgiantys kūrybininkai (nes „kreatyvus“ supeikė kalbininkai) galėtų patarti politikams, su kuriuo pramogų verslo atstovu papietauti, kurią garsenybę pasikviesti į susitikimą aptarti aktualių problemų.

Gal tik Vilniaus meras R.Šimašius nesuklydo šią savaitę papietavęs su modeliu ir tinklaraštininke S.Burbaite.

Juk tujos (atsiprašau, net dviejų) pjovimo akcija jau keliauja į užmarštį, o dabartis, nors ir pavasaris, niūroka. Nepastatytas nacionalinis stadionas ir Tautos namai, duobėtos gatvės, todėl reikia šviesos spindulėlio.

Pati S.Burbaitė atviravo, kad su meru aptarė Vilniaus problemas: „Mano socialinė veikla, iškeliamos svarbios psichikos sveikatos temos yra labai aktualios.“

Abu po pietų nuotraukoje besišypsantys – miela žiūrėti.

Kas kita – sveikatos apsaugos ministras A.Veryga, praėjusiais metais susitikęs su M.Jonušu, kadaise pagarsėjusiu kaip atlikėjas Minedas.

Po to susitikimo feisbuke kilo tikra audra. Daugybė žmonių pašiepiamai įvertino tą pokalbį, nepadėjo nė ministro aiškinimai, kad jis susitinka su įvairiais žmonėmis.

O socialinės apsaugos ir darbo ministras L.Kukuraitis visai prašovė šių metų pradžioje prisimindamas mirtinai tėvų sumuštą keturmetį Matuką.

Kai L.Kukuraitis nuklampojo prie jo kapo, negelbėjo nė jo teisinimaisi, kad jis daug kartų bendravęs su mirusiu berniuku.

Priekaištų lavina ant ministro galvos nebūtų užgriuvusi, jeigu „Žvaigždžių spiečius“ būtų pasiūlęs iš savo sąrašo tinkamesnį kandidatą susitikti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.