Prasideda kasmetinės Žurnalistų dienos – „leŽuDi“

„Kas reguliuoja žiniasklaidos pulsą?“ – tokį klausimą šiemet kelia Vilniaus universiteto žurnalistikos studentai, minėdami Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną bei rengdami tradicines Žurnalistų dienas – „leŽuDi“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2018, 9:22 AM, atnaujinta May 8, 2018, 10:28 AM

Dvidešimt septintosios Žurnalistų dienos vyks gegužės 7-11 dienomis. Žurnalistikos studentai kviečia į šventinės savaitės renginius.

Gegužės 7 dieną, pirmadienį 12 valandą, „leŽuDi“ prasidės žurnalistų rengiama iškiliminga eisena, kuri tęsis nuo Žurnalistikos instituto kiemelio iki Žurnalistų namų. Ten šventės atidarymas bus minimas kartu su Lietuvos žurnalistų sąjunga ir jau antrus metus iš eilės bus apdovanotas žurnalistikos studentų išrinktas geriausias tiriamosios žurnalistikos atstovas. 

Savaitę truksiančių Žurnalistų dienų metu studentai kvies į diskusijas apie politikos ir žiniasklaidos santykius, žurnalistų bendruomenės susiskaldymą bei visuomeninio transliuotojo ateitį. Gegužės 9 dieną numatoma „Aviacijos pasaulio“ vyriausios redaktorės rengiama paskaita apie specializuotus žurnalus.

„leŽuDi“ metu vyks ir jau tradicija tapęs protmūšis, sporto varžybos, taip pat susitikimas su laidų vedėju Ignu Krupavičiumi.

Paskutinę dieną, gegužės 11, žurnalistai kvies į uždaromąjį renginį, kuriame laukia jaukus laikas: apdovanojimai už geriausias praktikas, sveikinimai mokinių rašinių ir fotografijų konkurso nugalėtojams, esamų ir buvusių žurnalistikos studentų dainos, nuoširdūs pokalbiai, užkandžiai ir kava. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.