Tarp kitko. Žaisliniai kareivėliai paguldė ministrą

Puolė rusus, bet užšoko ant žydų, tad teko bėgti. Taip pro šoną šaudo propagandininkai bei jų pasiuntinukais tampantys politikai.

Virginijus Sinkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Virginijus Sinkevičius<br>T.Bauro nuotr.
Vytautas Bruveris<br>T.Bauro nuotr.
Vytautas Bruveris<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 7:22 AM

Uolusis ūkio ministras V.Sinkevičius vakar atsiėmė Seimui teiktas įstatymų pataisas, draudžiančias pardavinėti prekes, kuriomis „iškraipomi Lietuvos istoriniai faktai, menkinama Lietuvos istorija, nepriklausomybė, teritorinis vientisumas ar konstitucinė santvarka“.

Ši abrakadarba – kariuomenės ir kitų struktūrų propagandininkų kūrinys, įduotas V.Sinkevičiui paversti kūnu.

Mat visus „informacinio karo“ karžygius labai išgąsdino prekyboje pasirodę žaisliniai kareivėliai, vaizduojantys Krymą užgrobusius vadinamuosius žaliuosius žmogeliukus. Budriems protams įžvelgus, kad po žaislinių žmogeliukų į Lietuvą gali įžengti tikri, nutarta duoti jiems atkirtį įstatymo pataisomis.

Neaprėpiamai plačios šio projekto formuluotės rodo, kad jo autoriams, regis, taip pat rūpėjo kitas grėsmingas priešo invazijos būdas – rusiška literatūra, o jos, pasirodo, vis dar pasitaiko.

Bet tėvynės sergėtojai nenumatė, kad šiuo šūviu gali pataikyti sau į koją.

Vakarų ir Izraelio žiniasklaida, įkaitinta dešiniosios lenkų valdžios pastangų bausmėmis uždrausti bet kokias ją erzinančias kalbas apie holokaustą Lenkijoje, dabar itin įdėmiai stebi visą regioną.

Ir še tau – toks įstatymas Lietuvoje! Natūralu, jog abipus Atlanto buvo konstatuota, kad jo formuluotės leidžia bausti ne tik rusus, bet ir visus kitus, kurie tik išdrįs kaip nors „menkinti Lietuvos istoriją“.

Vargšas V.Sinkevičius dar mėgino priešintis augančiai kritikos iš Vakarų bangai. Bet krito nelygioje kovoje, kai įstatymo projektą supeikė į Vilnių atvykęs Amerikos žydų komiteto atstovas A.Bakeris.

Štai koks dūris į nugarą patirtas – pralaimėta žaisliniams kareivėliams dėl lenkų, žydų ir amerikiečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.