Dėl kardomųjų priemonių pareigų neinantiems merams nebus mokamas atlyginimas

Seimas šeštadienį nusprendė, kad merams, kurie negali eiti pareigų dėl jiems paskirtų kardomųjų priemonių, nebūtų mokamas darbo užmokestis.

Merams, kurie negali eiti pareigų dėl jiems paskirtų kardomųjų priemonių, nebūtų mokamas darbo užmokestis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Merams, kurie negali eiti pareigų dėl jiems paskirtų kardomųjų priemonių, nebūtų mokamas darbo užmokestis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-30 16:10

Įstatymas priimtas 91 Seimo nariui balsavus už, nė vienam nebuvus prieš, vienam susilaikius, pranešė Seimo kanceliarija.

Kai meras negali eiti pareigų, mero pavaduotojas ar mero pareigas laikinai einantis savivaldybės tarybos narys galės priimti ir atleisti biudžetinių įstaigų, viešųjų įstaigų, kurių savininkė yra savivaldybė vadovus, išskyrus švietimo įstaigas ir seniūnijas.

Taip pat merą pavaduojantis asmuo galės įgyvendinti kitas funkcijas, susijusias su visų biudžetinių įstaigų vadovų darbo santykiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.