Prekybininkų draudimai tapo rykšte: užrakinus tualetą moteris reikalus atliko prie pirkėjų

Telšių mieste ir rajone kai kurie prekybininkai taupo neleisdami klientams pasinaudoti tualetais. Dėl to kartais nutinka kuriozinių ir gana nemalonių istorijų.

Telšiuose kai kurie prekybininkai nusprendė užrakinti tualetų duris.<br>M.Patašiaus nuotr.
Telšiuose kai kurie prekybininkai nusprendė užrakinti tualetų duris.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedrė Akavickienė, „Lietuvos rytas“

Aug 17, 2018, 4:00 PM, atnaujinta Aug 17, 2018, 4:04 PM

Smėlio valgytojos akibrokštas

Bėdai prispyrus, draudimas pasinaudoti tualetu atsirūgo vienos Varnių miestelio parduotuvės darbuotojoms. Jas kaip reikiant pamokė Varnių seniūnijos gyventoja, išgarsėjusi pasaulyje kaip smėlio valgytoja.

Moteriai susukus vidurius, ji paprašė parduotuvės darbuotojos leidimo pasinaudoti tualetu. Atsakymas buvo neigiamas. Nebegalėdama daugiau kentėti, moteriškė pasikėlė sijoną ir atliko reikalus čia pat parduotuvėje dviejų darbuotojų akivaizdoje.

Kaip teigė Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė, nutikus bėdai, pardavėja nubėgo ieškoti popieriaus, padavė jį ir liepė nelaimėlei išvalyti parduotuvę, o po to iškvietė policiją.

Paskyrė 15 eurų baudą

Visa situacija nufilmuota parduotuvės kamera, filmuota medžiaga perduota teisėsaugai.

Išnagrinėjus neeilinį įvykį, nuspręsta, kad pirkėja pati kalta, jog prispyrus gamtiniams reikalams nesugebėjo pasirūpinti, kur tai deramai atlikti.

Policijos atstovė A. Blaževičienė informavo, kad moters veika pripažinta atitinkanti Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 str. „Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas“. Pritaikius administracinį nurodymą, nusižengėlei skirta pusė minimalios baudos, t. y. 15 eurų bauda.

Gyventojas: „Kur žiūri rajono valdžia?“

Panaši istorija galėjo nutikti ir Telšių rajono Upynos seniūnijos gyventojui Vasilijui Litvinenko, daug laiko praleidžiančiam Telšiuose. Vyras skundėsi, jog viename dideliame prekybos centre Masčio gatvėje yra tualetas, bet jis esąs užrakintas.

Prispyrus didelei bėdai, V. Litvinenko tvirtino apsaugos darbuotojo gražiai prašęs, o kai tai nepadėjo, grasinęs čia pat atlikti reikalą. Jam baigėsi geriau negu smėlio valgytojai – gavo tualeto raktą.

„Prekybos centrai iš mūsų, pirkėjų, uždirba, o ištikus bėdai, žmogus negali pasinaudoti tualetu. Ar čia normalu? Taip neturėtų būti. Kur žiūri rajono valdžia?“ – piktinosi vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.