A. Guoga Vilniaus mero kėdės gali siekti su valstiečiais, tam prieštarauja T. Tomilinas

Europos parlamento narys Antanas Guoga gali tapti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatu į Vilniaus miesto mero kėdę, apie tai praneša naujienų portalas 15min.lt.

 Tomas Tomilinas ir Antanas Guoga žada siekti Vilniaus mero kėdės su valstiečių parama. <br> T.Bauro nuotr. koliažas. 
 Tomas Tomilinas ir Antanas Guoga žada siekti Vilniaus mero kėdės su valstiečių parama. <br> T.Bauro nuotr. koliažas. 
Antanas Guoga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Antanas Guoga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 9:11 AM, atnaujinta Sep 26, 2018, 11:19 AM

Pats politikas teigia, kad jo pavardė nuskambėjo pirmadienį rengtame LŽVS Vilniaus skyriaus posėdyje, bet kol kas partijos Vilniaus skyriaus pirmininkas, ūkio ministras Virginijus Sinkevičius teigia, kad apie tai kalbėti dar tikrai anksti.

Tačiau po kelių valandų Lietuvos valstiečių ir žaliųjų frakcijos narys Tomas Tomilinas pasklebė, kad jo planai nesikeičia – jis taip siekia šios pozicijos. Apie tai politikas prabilo naujienų portalui delfi.lt. 

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Antanas Guoga paskutiniu metu buvo dažnai matomas valstiečių aplinkoje. Jis dalyvavo ir partijos vasaros sąskrydyje. Bet pats tokias kalbas tą kartą jis neigė.

Praėjus keletai dienų po sąskrydžio, A.Guoga susitiko ir su Seimo pirmininku Viktoru Pranckiečiu, kaip pats sakė, aptarti politinių aktualijų. Po susitikimo jis neigė bet kokias kalbas apie galimybę dalyvauti rinkimuose.

„Visas pokalbis buvo apie politines aktualijas Lietuvoje ir Europoje, atskirtį, kainas. Apie rinkimus kalbėjome labai mažai, nes iš mano pusės dabar nėra jokio sprendimo dalyvauti rinkimuose. Todėl nėra prasmės ir kalbėti“, – po susitikimo sakė A.Guoga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.