G. Paluckas prabilo apie galimybę siekti Vilniaus mero kėdės

Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkas Gintautas Paluckas „Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ prabilo ir apie galimybę dalyvauti Vilniaus mero rinkimuose. Jo teigimu, partija šiuo metu kelia kandidatus ir tarp jų yra minima ir G.Palucko pavardė. Šiuo metu jis yra Vilniaus vicemeras.

LSDP pirmininkas Gintautas Paluckas. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
LSDP pirmininkas Gintautas Paluckas. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 8:33 AM, atnaujinta Sep 28, 2018, 8:38 AM

„Kandidatuočiau mero rinkimuose, nes tikrai tikiu, kad mano sukaupta patirtis ir gebėjimai Vilniui tikrai tikrai praverstų“, – atviravo politikas.

Jis sukritikavo ir dabar jau pasiskelbusių kandidatų šūkius ir idėjas.

„Mane glumina kitų kandidatų šūkiai ir pirminės programų gairės. Nei vienas nekalba apie žmones, visi kalba apie kažkokius X faktorius, tramvajus. Bet žmonės yra tikslas, tuo ir turi pasirūpinti savivaldybė“, – kalbėjo G.Paluckas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad šią savaitę apie savo kandidatavimą į Vilniaus miesto mero postą garsiai pareiškė konservatorius Dainius Kreivys. Europos parlamento narys Antanas Guoga taip pat prabilo apie tai, kad galėtų šio posto siekti su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų parama. Dabartinis miesto meras Remigijus Šimašius taip pat teigia, kad rinkimuose dalyvaus. Pats pirmasis pasiskelbė Viktoras Uspaskich, kol kas užuominomis kalba ir Artūras Zuokas.

Savivaldos rinkimai rengiami kitų metų kovo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.