Gitanas Nausėda subūrė komunikacijos specialistų komandą

Prezidento rinkimuose dalyvausiantis Gitanas Nausėda suformavo specialistų komandą, padėsiančią kurti skaidrius ir atvirus santykius su visuomene rinkimų kampanijos metu.

  G. Nausėda subūrė komunikacijos komandą.
  G. Nausėda subūrė komunikacijos komandą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2018, 12:13 PM

Rinkimų štabo komunikacijos vadovu tapo Aistis Zabarauskas, o strateginės komunikacijos konsultacijoms ir taktiniam įgyvendinimui pasirinkta agentūra „Idea prima“. 

„Laukia didelis darbas operatyviai ir aiškiai informuoti gyventojus apie mūsų komandos matomas šalies problemas ir galimybes, siūlomus sprendimus mažinti susipriešinimą bei kartu kurti Gerovės valstybę. Džiaugiuosi, kad tai atlikti padės didelę patirtį sukaupę profesionalai“, - komentavo G. Nausėda. 

Rinkimų štabo komunikacijos vadovas A. Zabarauskas bus atsakingas už ryšius su žiniasklaida, komunikacijos kampanijos planavimą, įgyvendinimą ir rezultatyvumą, o agentūros specialistai konsultuos strateginės komunikacijos klausimais ir vykdys konkrečius rinkimų kampanijos projektus. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.