Laimės diena Kaune – ir gyventojams, ir netgi augintiniams

Švęsti Tarptautinę laimės dieną dar pernai kovą inicijavusi „Kaunas 2022“ komanda šiais metais kviečia švenčiant Laimę suteikti daugiau prieinamumo tiems, kam visuomenėje sunkiau pasiekti kultūrinį miesto ir rajono gyvenimą. Šventės tikslas – laimingas ir visiems prieinamas miestas.

Laimės dieną Kauno savivaldybėje, pasak jos atstovės Urtės Povilaitytės, bus ir masinė mankšta, ir augintinių, ir laikinas kino teatras.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Laimės dieną Kauno savivaldybėje, pasak jos atstovės Urtės Povilaitytės, bus ir masinė mankšta, ir augintinių, ir laikinas kino teatras.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2019, 6:28 AM

Tad Laimės dieną Kauno savivaldybėje, pasak jos atstovės Urtės Povilaitytės, bus ir masinė mankšta, ir augintinių, ir laikinas kino teatras.

Prie Laimės dienos iniciatyvų jungiasi daugybė miesto erdvių bei įvairių organizacijų. Ne išimtis ir Kauno savivaldybė. Trečiadienį čia skelbiama diena su augintiniais – įstaigos darbuotojai į darbą kviečiami atvykti su keturkojais draugais ir dalyvauti šventinėje fotosesijoje. Ryte į salę, kurioje įprastai retsykiais posėdžiauja Kauno miesto savivaldybės taryba, kauniečiai bus kviečiami linksmai mankštai su „Nuepiko“ šokėjais. Ankstyvą popietę senjorų lauks ekskursijos po tarpukariu Laisvės alėjoje pastatytą Savivaldybės pastatą. Vakare Didžioji salė taps kino teatru – čia vyks nemokamas „Romuvos“ kino seansas.

„Laimė – tai buvimas kartu, tad kviečiu kauniečius šį trečiadienį švęsti laimę, dalyvaujant šventiniuose renginiuose. Šiemet iniciatyvų Laimės dienoje – daugiau nei 100. Tai – ekskursijos, šokių pamokos, nemokamos mankštos, staigmenos senjorams ir net vakarėliai. Laimės dieną bus galima užbaigti žalia spalva nusidažiusioje Kauno geležinkelio stotyje, kur pirmą kartą Lietuvoje vienu metu toje pačioje erdvėje vyks 3 „tylieji koncertai“, – pasakojo Kauno vicemeras Simonas Kairys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.