Tokio radinio gatvėje panevėžietė net nesapnavo ir nebuvo regėjusi nieko panašaus

Panevėžyje, Beržų gatvėje, pagyvenusi panevėžietė pastebėjo ant šaligatvio numestą susuktą popierinį ritinėlį ir jį paspyrė. Nuo spyrio ritinėliui iširus, ji suprato, kad jame – pinigai.

Apie šimtą įvairių Kambodžos rielių kupiūrų buvo surištos į ritinėlį.
Apie šimtą įvairių Kambodžos rielių kupiūrų buvo surištos į ritinėlį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-22 10:56

Keistų pinigų pluoštą gatvėje panevėžietė surado prieš kelias dienas. Tokių kupiūrų moteris iki šiol nebuvo mačiusi. Apie radinį ji pranešė policijai.

Paaiškėjo, kad tai – Kambodžoje naudojami rieliai. Kaip sakė Panevėžio policijos atstovas Tadas Martinaitis, ritinėlyje buvo 100 įvairios vertės kupiūrų.

Pareigūnams iki šiol nepavyksta surasti pinigų savininko – buvo išplatintas pranešimas apie radinį, bet niekas neatsiliepė.

Nenorėdami, kad atsilieptų apsišaukėliai, pareigūnai neatskleidžia, kurioje vietoje ir kiek tiksliai rielių buvo rasta. Žinoma, kad suma nėra didelė, siekia vos keliasdešimt euro centų.

Spėjama, kad pinigus pametė mėgėjas keliauti po egzotiškas šalis. Šių užsienietiškų banknotų vertė nėra didelė. Vienas euras kainuoja per 4,5 tūkst. rielių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.