R. Karbauskio žinia: A. Vaitkus dėl atleidimo kreipėsi į teismą, R. Masiuliui išsiųsti klausimai

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis antradienio rytą žurnalistams paskelbė, kad valstiečiai, kartu su koalicijos partneriais Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) atstovai Seime pateikė susisiekimo ministrui Rokui Masiuliui klausimų.

R.Karbauskis antradienį pranešė, kad Klaipėdos jūrų uosto vadovas Arvydas Vaitkus dėl jo atleidimo kreipėsi į teismą.<br> T.Bauro ir D.Umbraso nuotr. koliažas. 
R.Karbauskis antradienį pranešė, kad Klaipėdos jūrų uosto vadovas Arvydas Vaitkus dėl jo atleidimo kreipėsi į teismą.<br> T.Bauro ir D.Umbraso nuotr. koliažas. 
Ramūnas Karbauskis.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 26, 2019, 10:01 AM, atnaujinta Mar 26, 2019, 10:30 AM

Taip pat pranešė, kad Klaipėdos jūrų uosto vadovas Arvydas Vaitkus dėl jo atleidimo kreipėsi į teismą.

„Mes šiandien ryte gavome žinią, kad A.Vaitkus kreipėsi į teismą dėl atleidimo. Mes to klausimo nebenagrinėjome, teismas taip išsiaiškins“, – sakė R.Karbauskis.

Jis pabrėžė, kad dėl Klaipėdos jūrų uosto vadovo Arvydo Vaitkaus atleidimo aplinkybių R.Masiulio pasikalbėti nekvies. Bet pateikė jam klausimus raštu.

„Ne tik mes, kiek žinau, LSDDP yra pateikę 18 klausimų“, – kalbėjo valstiečių lyderis.  

R.Karbauskis teigė, kad valstiečių klausimai buvo formuluojami dėl žvyrkelių asfaltavimo programos, jie raštu pateikti dar praeitą penktadienį.

„Padėtis su žvyrkelių asfaltavimu yra tragiška“, – kalbėjo jis.

„Klausimo (dėl nepasitikėjimo, aut. p.) mes nekeliame, mes norime atsakymų. Gavę tuos atsakymus, svarstysime, bet kol kas jokių atsakymų negauname“, – kalbėjo R.Karbauskis. 

 

„Nėra ministro kito, kuris tiek dažnai būtų kviečiamas į mūsų frakciją, į kitas frakcijas, dėl padėties jo sektoriuje“, – kritiką liejo valstiečių vadovas. 

Jis teigė, kad klausimai keliami ne dėl pasitikėjimo ministru, ar dėl pirmadienį jo padarytų sprendimų. O dėl problemų visame ministro prižiūrimame sektoriuje.

„Klausimai dėl pasitikėjimo ministru kyla tikrai ne iš vakarykščių įvykių“, – kalbėjo valstiečių lyderis.

A. Vaitkus Klaipėdos mero posto siekė su „valstiečių“ parama, bet rinkimus pralaimėjo, jis išrinktas į savivaldybės tarybą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.