M. Adomėnas apsisprendė: grįžta į konservatorių gretas

Seimo narys Mantas Adomėnas nusprendė grįžti į Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakciją. Apie tai, po konservatorių frakcijos posėdžio socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė pats politikas.

Mantas Adomėnas. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mantas Adomėnas. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-06 09:48

„Ką tik grįžau iš TS-LKD frakcijos posėdžio. Apsisprendžiau priimti Gabrieliaus Landsbergio kvietimą ateiti į jų frakciją suprasdamas, kad racionaliai konservatyviai dešinei reikia telkti jėgas ir stiprinti intelektualinį potencialą laukiančių politinių iššūkių akivaizdoje.

Taip pat suprantu, kad frakcijoje yra nepatenkintų mano grįžimu ir abejojančių tokiu Gabrieliaus Landsbergio žinsgniu – ir galiu atspėti, kodėl. Dabar frakcija balsuoja. Kad ir kaip balsavimas baigtųsi, esu dėkingas Gabrieliui Landsbergiui už kvietimą ir tuo išreikštą įvertinimą bei pasitikėjimą. UPDATE: Frakcija apsisprendė pritarti mano prisijungimui. Ačiū palaikiusiems!“, – rašė jis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad TS-LKD Priežiūros komitetas prieš metus M. Adomėną pašalino iš partijos už ryšius su koncernu „MG Baltic“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.