Prezidentas G. Nausėda pasveikino Ispaniją nacionalinės šventės proga

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Ispanijos Karalių Pilypą VI šalies nacionalinės šventės – Fiesta Nacional de España – proga ir palinkėjo sveikatos ir laimės, o Ispanijai ir jos žmonėms – klestėjimo, vienybės ir sėkmės.

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Ispanijos Karalių Pilypą VI šalies nacionalinės šventės proga.<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Ispanijos Karalių Pilypą VI šalies nacionalinės šventės proga.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-12 09:33

„Džiaugiuosi, kad mus vienija tvirti dvišaliai ryšiai, bendromis vertybėmis grįsta narystė Europos Sąjungoje ir NATO. Vertiname Jūsų karių dalyvavimą Baltijos šalių oro policijos misijose kaip svarų indėlį prisidedant prie mūsų regiono saugumo užtikrinimo. Esu tikras, kad veikdami kartu galime įveikti kylančius saugumo, politinius ir ekonominius iššūkius ir daug nuveikti ne tik savo šalių, bet ir viso žemyno labui“, – teigiama sveikinime.

Šalies vadovas pabrėžė, kad visapusiškas abiejų valstybių piliečių bendradarbiavimas nuolat stiprėja, ir išreiškė viltį, jog artimiausiais metais Lietuvos ir Ispanijos žmonės atrastų dar daugiau galimybių plėtoti bendras verslo, turizmo, kultūros, mokslo ir švietimo iniciatyvas, kurios reikšmingai prisidėtų prie dar geresnio tarpusavio supratimo ir pasitikėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.