Vakaris Deksnys. O kada pagerbs grybautojus ir žvejus?

Prisivirtą košę su protestuojančiais ūkininkais, vežėjais, mokytojais arba rektoriais tegu srebia valdantieji, o opozicija turi rūpintis tuo, kas gražu.

Vakaris Deksnys.<br>T.Bauro nuotr.
Vakaris Deksnys.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2019, 8:57 AM, atnaujinta Nov 29, 2019, 11:56 AM

Opozicijos lyderis J.Sabatauskas bei jo partijos bičiulė socialdemokratė R.Popovienė nusprendė perspjauti visus – dešimtmetį mininčiai Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijai surengė šventę Seime, apdalijo padėkos raštais tarptautinių konkursų nugalėtojus, kurie spaudai išplatintame pranešime buvo įvardyti grožio srities olimpiečiais.

Olimpiečiai irgi neliko skolingi – dėkojo už surengtą priėmimą ir pasakojo esantys nustebinti tokio valdžios atstovų dėmesio.

Visi prisifotografavo, prisidarė asmenukių – juk ne kiekvieną dieną pateksi į Seimą, ir dar į istorinę Kovo 11-osios Akto salę.

Neabejotina, jog dabar tokio pat politikų dėmesio lauks ir kiti žmonės, kurie irgi savaip garsina Lietuvą.

Mėgstantys leisti laisvalaikį su meškere Seimo nariai galėtų, nors ir šiek tiek pavėluotai, pagerbti metų pradžioje pasaulio poledinės žūklės čempionate pirmąją vietą iškovojusią Lietuvos rinktinę.

Dėl visiškai nesuvokiamų priežasčių be išskirtinio parlamentarų dėmesio liko ir Trakų rajono „Kremblių“ komanda, šį rudenį nugalėjusi pasaulio grybavimo pirmenybėse.

Ir dovanų šiems olimpiečiams Seime, regis, neturėtų pristigti. Padėkos raštų – krūvos, saldainių – maišai, net šilkinių skarelių ir kaklaraiščių prikimštas parlamento sandėliukas. O kur dar futbolo kamuoliai su Seimo simbolika – tokie tiktų ir grybautojams, ir žvejams.

Opozicijos lyderis ar kiti jos atstovai galėtų tokius priėmimus Seime rengti kuo dažniau.

Juk vaidinti Kalėdų Senelį yra kur kas prasmingiau, nei svarstyti kažkokius biudžetus ar naujus mokesčius. Be to, tai bus galima daryti, jei po rinkimų pasiseks prasimušti į valdžią. O tokių galimybių yra – bent kirpėjai jau žino, už ką balsuos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.