Arvydas Lekavičius. Ne visi Lietuvos juodintojai vienodi

Koks siaubas – Kaunas, Vilnius ir Klaipėda yra kruviniausi Europos miestai! Būtent jie pirmauja pagal žmogžudystes, tenkančius 100 tūkstančių gyventojų.

Arvydas Lekavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
Arvydas Lekavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2020, 9:22 AM

Tokią žinią savo portale paskelbusi JAV televizija „Fox News“ sukėlė didžiulį mūsų valdžios pasipiktinimą, nors rėmėsi Jungtinių Tautų organizacijos Narkotikų ir nusikalstamumo biuro duomenimis.

Selektyvi informacija, kuri neatspindi realios situacijos! Duomenys seni, o metodika įtartina! Taip aiškino valdžios atstovai, nepatingėję susisiekti su „Fox News“ ir pareikalauti pasiaiškinimo.

Juk ne juokas, kai taip suteršiamas Lietuvos vardas.

„Valstybės departamentas privalo pasidomėti, iš kur eina toks Lietuvos juodinimas“, – taip pareiškė žinomas architektas ir roko muzikantas A.Kaušpėdas. Tik ne apie „Fox News“. Ir ne dabar, o 2017-ųjų pavasarį.

Mat tuomet sveikatos apsaugos ministro A.Verygos pakviestas Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) atstovas paskelbė, kad esame labiausiai prasigėrusi visoje planetoje tauta – mat kiekvienam gyventojui per metus tenka po 16 litrų gryno spirito, o vyresniems nei 15 metų – net po 18,2 litro.

Statistikos departamentas netrukus išsklaidė miglas, nurodęs gerokai kuklesnį skaičių – 13,2 litro.

Paaiškėjo, kad PSO, pasirėmusi neaiškia metodika, pridėjo neva išgertą nelegalų alkoholį, nors kiek jo buvo, net velniai nesužinos.

Bet tą kartą joks valdžios atstovas nesivargino susisiekti su PSO, kad ji paaiškintų, iš kokių kavos tirščių buria savo duomenis. Nieko keista, nes tuomet valdžiai labai rūpėjo prastumti drakoniškų draudimų paketą.

Nuo to laiko užsieniečiai, sekmadienio pavakare parduotuvėje negalintys nusipirkti net alaus butelio, Lietuvą pravardžiuoja islamo respublika.

Dar baisesnė ateitis mūsų laukia dabar – tik šįkart jau pati valdžia paniškai bijo, kad turistai ims lenkti Lietuvos miestus, kur siautėja žmogžudžiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.