Arvydas Lekavičius. Tikram vyrui instrukcijos – nė motais

„Prezidentas ragina žmones vadovautis oficialiomis rekomendacijomis, kaip reikėtų elgtis siekiant apsisaugoti nuo koronaviruso, ir pasitikėti šalies gydymo įstaigomis“, – tokią žinią pirmadienį ištransliavo šalies vadovo G.Nausėdos atstovas A.Bubnelis.

 G.Nausėdos sprendimas apsilankyti „Žalgirio“ rungtynėse sulaukė klausimų.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 G.Nausėdos sprendimas apsilankyti „Žalgirio“ rungtynėse sulaukė klausimų.<br> G.Bitvinsko nuotr.
A.Lekavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
A.Lekavičius.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 5, 2020, 6:42 AM

Ne juokas – juk dėl viruso grėsmės teko net susitikimą su premjeru S.Skverneliu skubiai surengti, kad būtų išsiaiškinta, kaip pasirengusios ligoninės ir Ekstremalių situacijų valdymo centras.

Netrukus Sveikatos apsaugos ministerija paskelbė rekomendaciją atšaukti masinius renginius, nors leido apsispręsti atsižvelgus į kiekvieno jų riziką.

Vienų renginių organizatoriai apsisprendė vienaip, kitų – kitaip. Tarkime, Kauno „Žalgirio“ arenoje toliau verda Eurolygos aistros skanduojant tūkstančiams žiūrovų. O tarp jų antradienį vakare buvo ir svarbiausias – G.Nausėda. Ir netgi su žmona.

Čia tai bent vyras! Nusispjaut jam į visokias sveikatos apsaugos ministro A.Verygos ar Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijas, kuriomis pats ragina vadovautis visą tautą.

Ir suprask, ar prezidentas yra toks užkietėjęs krepšinio sirgalius, kad jokios instrukcijos jam negalioja, ar tiesiog nori pademonstruoti, kad būtent jis yra geriausias kovos su koronavirusu ekspertas.

Juk ne veltui Prezidentūra siūlė Vyriausybei kažkokius mįslingus savo specialistus, padėsiančius įveikti virusą.

Gal vienas tų specialistų – būtent pats prezidentas?

O gal po nepavykusių bandymų atleisti susisiekimo ministrą J.Narkevičių vis garsiau sklindant kalboms, kad turime silpną prezidentą, G.Nausėda vis dėlto panoro įrodyti, koks yra kietas, todėl nebijo net visą pasaulį gąsdinančio koronaviruso?

Tuo pat metu juk galima išsklaidyti ir šmaikštuolio A.Valinsko nuogąstavimus, jog prie valstybės vairo gali atsidurti „vyras be kiaušų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.