G. Kirkilas: 100 mln. eurų COVID-19 vakcinai valstybės biudžete tikrai bus atrasti

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) pirmininkas įsitikinęs, kad 100 mln. eurų skirtų COVID-19 vakcinos įsigijimui valstybės biudžete tikrai bus atrasti. „Socialdarbiečių“ lyderis akcentuoja, kad pandemijos kontekste tai nėra dideli pinigai, nes, pasak jo, užsitęsus galimiems karantinams valstybė prarastų milijardus.

Gediminas Kirkilas<br>V.Skaraičio nuotr.
Gediminas Kirkilas<br>V.Skaraičio nuotr.
Gediminas Kirkilas<br>V.Skaraičio nuotr.
Gediminas Kirkilas<br>V.Skaraičio nuotr.
Gediminas Kirkilas<br>T.Bauro nuotr.
Gediminas Kirkilas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 23, 2020, 9:50 AM

„100 mln. bus numatyta biudžete. Ir aš visiškai pritariu finansų ministrui, kuris sako, kad, jeigu mes neturėsime vakcinos ir pas mus užsitęs galimi karantinai ir t. t., tai mes prarasime milijardus“, – „Žinių radijui“ teigė G. Kirkilas.

ELTA primena, kad antradienį valdančiosios koalicijos taryba diskutavo dėl Lietuvos dalyvavimo Europos Komisijos organizuojamame vakcinos nuo COVID-19 pirkime ir ieškos būdų, kaip užtikrinti, kad Lietuvos žmonės turėtų galimybę pasiskiepyti nuo COVID-19, vos tik bus sukurta vakcina.

Premjeras Saulius Skvernelis po valdančiosios koalicijos tarybos posėdžio teigė, kad vakcinos nuo COVID-19 Lietuvai gali kainuoti ir 100 milijonų eurų iš valstybės biudžeto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.