Prezidentas pasveikino Tailandą nacionalinės dienos proga

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda pasveikino Tailando Karalių Maha Vajiralongkorną nacionalinės dienos proga ir visiems šalies žmonėms palinkėjo stiprios sveikatos ir visokeriopos sėkmės, o šaliai – ilgų klestėjimo metų.

Prezidentas pasveikino Tailandą nacionalinės dienos proga.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Prezidentas pasveikino Tailandą nacionalinės dienos proga.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2020, 8:17 AM

„Džiaugiuosi, kad Lietuvą ir Tailandą sieja draugiški dvišaliai santykiai. Sėkmingai bendradarbiaujame tarptautinėse organizacijose ir regioniniais formatais, tokiais kaip ASEM bei ES-ASEAN, kuriuose mus sieja bendri tikslai: taisyklėmis paremtos tarptautinės tvarkos ir tarptautinės teisės stiprinimas, pagarba universalioms žmogaus teisėms, globalių klausimų sprendimai“, – rašoma šalies vadovo sveikinime.

Prezidentas išreiškė įsitikinimą, kad draugiškus dvišalius santykius dar labiau sutvirtintų ir neigiamas COVID-19 pasekmes šalių ekonomikoms padėtų įveikti ekonominio bendradarbiavimo stiprinimas ir bendri projektai tokiose srityse kaip žalioji energetika, informacinės technologijos, biotechnologijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.