Seimo rūmuose planuojamos priešgaisrinės apsaugos pratybos

Lapkričio 4 d. Seimo rūmuose planuojamos priešgaisrinės apsaugos pratybos. Tokia žinia su Seimo valdybos nariais ketvirtadienį pasidalino Seimo kancleris Modestas Gelbūda.

Seimo Didysis kiemas. <br>Dž. Barysaitės (Seimo kanceliarija) nuotr.
Seimo Didysis kiemas. <br>Dž. Barysaitės (Seimo kanceliarija) nuotr.
Seimo valgykla.<br>A.Ufarto (ELTA) nuotr.
Seimo valgykla.<br>A.Ufarto (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2022, 10:15 AM

„Lapkričio 4 d. vyks gaisro gesinimo, evakuacijos pratybos“,– Seimo valdybai pranešė parlamento kancleris. Jų eigos politikams jis nekomentavo, pasakęs tik tiek, kad „bus siurprizų“.

Seimo kanclerio teigimu, pratybų dieną nebus išrašomi nei individualūs, nei grupiniai leidimai patekti į parlamento rūmus, išskyrus suplanuotus susitikimus su užsienio svečiais.

Seimo kancleris M. Gelbūda Seimo valdybos nariams turėjo gerų žinių ir dėl maitinimo parlamento rūmuose. Pasak jo, sprendimas dėl turėtų būti priimtas lapkričio 3 d.

„Niekas nesikeičia, sprendimas turėtų būti lapkričio 3 d. Kaip ir žadėta, vyksta tiekėjų vertinimas. Viskas kol kas pagal planą“,– sakė jis.

Seimo kancleris M. Gelbūda anksčiau yra sakęs, kad nauja valgykla Seimo rūmuose turėtų pradėti veiklą lapkričio viduryje. Viešajame pirkime dėl maitinimo paslaugų Seime sulaukus daugiau nei vieno dalyvio, parlamento kanceliarija planuoja pasirašyti sutartį su nauju tiekėju lapkričio pradžioje, primena ELTA.

Vasarą parlamentą aptarnavusiai maitinimo bendrovei nutraukus nuomos sutartį, Seimo rūmuose neliko paskutinės valgyklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.