Kretingos meras Antanas Kalnius pranešė sieksiantis antrosios mero kadencijos

Ketvirtadienį Kretingos rajono savivaldybės meras Antanas Kalnius pranešė ateinančiuose savivaldybių merų rinkimuose sieksiantis antrosios mero kadencijos, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Antanas Kalnius.<br>T.Bauro nuotr.
Antanas Kalnius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-20 18:08

„Artėjant savivaldos rinkimams, atėjo metas pasidalinti su jumis savo planais, – sakė A. Kalnius. – Tapęs meru, nuo pat pirmos savo darbo dienos, jaučiau didžiulį gyventojų palaikymą. Būtent jis ir padėjo pačiomis sunkiausiomis akimirkomis. Žinoma, ir pats neišvengiau klaidų, sulaukiau ir žmonių kritikos. Bet visada stengiausi įsiklausyti į pasiūlymus ir matau, kad daugeliu atvejų mano bei gyventojų nuomonė dėl būtiniausių pokyčių rajone sutapdavo“.

„Tikėdamas, kad per visus šiuos metus išsaugojau daugumos rinkėjų pasitikėjimą, priėmiau sprendimą siekti antrosios mero kadencijos. Viliuosi, kad Kretingos rajono žmonės, pritardami mano apsisprendimui, palaikys mane ir ateityje“, – teigė rajono vadovas.

Kaip teigiama pranešime, palaikymą A. Kalniui jau išreiškė ir jo komandos – politinio komiteto Kretingos kraštas – nariai, steigiamojo susirinkimo metu patvirtinę jį komiteto kandidatu į Kretingos rajono savivaldybės merus artėjančiuose rinkimuose.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.