Neringos liberalai paskelbė kandidatus į savivaldybės tarybą

Liberalų sąjūdžio Neringos skyrius patvirtino kandidatų į miesto savivaldybės tarybą sąrašą. Sąrašą į kitų metų kovą vyksiančius rinkimus Neringoje ves savivaldybės tarybos opozicijos lyderė Agnė Jenčauskienė, o kandidatas į miesto merus Matas Lasauskas sąraše užims paskutinę, 34-ąją vietą, teigiama sąjūdžio pranešime žiniasklaidai.

Rinkimai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Rinkimai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Dec 7, 2022, 10:06 AM, atnaujinta Dec 7, 2022, 12:51 PM

„Džiaugiuosi, kad į ateinančius rinkimus einame su išskirtinai stipria komanda – neringiškiams pasiūlysime net 34 kandidatus į savivaldybės tarybą. Turime stiprių kandidatų iš visų Neringos gyvenviečių: Juodkrantės, Preilos, Pervalkos ir Nidos. Tai žmonės, turintys ambicingų idėjų, sukaupę reikalingos patirties bei pasirengę prisiimti atsakomybę už Kuršių nerijos ateitį“, – teigė Neringos liberalų lyderė A. Jenčauskienė.

„Priešingai nei atrodo svečiams, Neringoje gyvenimas vyksta visus metus, ne tik vasarą. Šurmulyje pasimeta neringiškiai – norime, kad savivalda atsigręžtų į čia gyvenančius ir Neringą kuriančius žmones“, – pranešime pridūrė M. Lasauskas.

Sąrašą papildė Pervalkos bendruomenės pirmininkė Jolanta Mitkutė, buvęs UAB „Neringos vanduo“ direktorius Dangeras Aleksandrovas, Kretingos urėdijos specialistas Darius Beržinis, Neringos gimnazijos mokytojas Igoris Miliūnas, aktyvi Juodkrantės bendruomenės narė Ieva Venslauskienė ir kiti.

Neringos liberalų rinkiminiame sąraše iš viso yra 3 dabartiniai tarybos nariai: sąrašo lyderė Agnė Jenčauskienė, Dovydas Mikelis bei Sandra Berletaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.