FNTT nepradėjo tyrimo dėl Vilniaus savivaldybės šventinių išlaidų: nusikalstamos veikos požymių nenustatyta

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) nepradėjo ikiteisminio tyrimo dėl Vilniaus miesto savivaldybės išlaidų Kalėdų eglei ir kitiems šventiniams poreikiams. Apie tai Eltą ketvirtadienį informavo tarnybos atstovai.

FNTT nepradėjo tyrimo dėl Vilniaus savivaldybės šventinių išlaidų: nusikalstamos veikos požymių nenustatyta.<br>T.Bauro nuotr.
FNTT nepradėjo tyrimo dėl Vilniaus savivaldybės šventinių išlaidų: nusikalstamos veikos požymių nenustatyta.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2022, 1:23 PM

„Priimtas nutarimas atsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą, nes nebuvo nustatyta galimai nusikalstamos veikos požymių“, – raštu perduotame atsakyme teigė FNNT atstovė spaudai Modesta Zdanauskaitė.

ELTA primena, kad abejonės dėl sostinės savivaldybės finansų mėnesio pradžioje, kai FNTT pasiekė medžiaga apie galimus neskaidrius viešuosius pirkimus. Tada tarnybos pareigūnai ėmėsi vertinti ir analizuoti turimus duomenis.

Į FNTT buvo pakviestas ir Vilniaus savivaldybės tarybos opozicijos atstovas Žilvinas Šilgalis, kuris klausimus dėl sostinės kalėdinių išlaidų kėlė dar spalį.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.