Laisvės partija pristatė kandidatą į Kėdainių rajono merus ir savivaldybės tarybą

Antradienį Kėdainių geležinkelio stotyje įvyko Laisvės partijos kandidato į merus Raivydo Rakausko ir komandos į Kėdainių rajono savivaldybės tarybą prisistatymas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

 Antradienį Kėdainių geležinkelio stotyje įvyko Laisvės partijos kandidato į merus Raivydo Rakausko ir komandos į Kėdainių rajono savivaldybės tarybą prisistatymas.<br> Pranešimo spaudai nuotr.
 Antradienį Kėdainių geležinkelio stotyje įvyko Laisvės partijos kandidato į merus Raivydo Rakausko ir komandos į Kėdainių rajono savivaldybės tarybą prisistatymas.<br> Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2023, 11:46 AM

Pagrindinis akcentas – Raivydo Rakausko kandidatūros į Kėdainių rajono mero postą pristatymas. Siekdamas šio posto R. Rakauskas išsikėlė tikslą tapti Kėdainių ambasadoriumi, kviečiančiu atvykti ar sugrįžti į Kėdainius.

„Kėdainiai yra nuostabus kraštas ir kėdainiečiai tai žino. Mūsų darbas yra užtikrinti, kad apie tai sužinotų ir likusi Lietuva bei – būkime ambicingi – pasaulis. Dėl to pradėjome skleisti žinią apie Kėdainius, išsiųsdami kvietimus dvidešimčiai stambių Škotijos įmonių. Pakvietėme juos prisiminti bendrą škotų ir kėdainiečių istoriją bei atvykti kurti į Kėdainius, kaip tai kadaise padarė jų protėviai“, – kalbėjo Laisvės partijos kandidatas į Kėdainių rajono merus, pažymima pranešime.

Renginio metu pristatytas ir sąrašas bei R. Rakausko komanda į Kėdainių rajono savivaldybės tarybą.

Laisvės partijos Kėdainių skyrius kandidatų į 2023 metų Kėdainių rajono savivaldą sąrašą suformavo atviro reitingavimo metu, kuriame galėjo dalyvauti ne tik partijai priklausantys kėdainiečiai, bet ir liberalioms vertybėms prijaučiantys simpatikai.

Po atviro reitingavimo skyriaus valdyba patvirtino kandidatų sąrašą, kurį veda skyriaus pirmininkas ir kandidatas į merus Raivydas Rakauskas. Toliau sąraše rikiuojasi Matas Petrokaitis, Benas Maslauskas, Marta Gadišauskaitė ir Šarūnas Vakaris Nacevičius, skelbiama pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.