G. Landsbergis susitiko su J. Navalnaja

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis antradienį susitiko su režimo kalinamo Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno žmona Julija Navalnaja.

G. Landbergis ir J. Navalnaja.<br> Twitter nuotr.
G. Landbergis ir J. Navalnaja.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2023, 3:25 PM

„Julija Navalnaja ir jos komanda nepasiduoda kovoje už Aleksejaus Navalno išgelbėjimą ir Rusijos nukreipimą demokratijos link. Man buvo garbė ir malonumas šiandien kalbėtis, todėl raginu visus demokratinius lyderius palaikyti jų pastangas“, – savo tviterio paskyroje rašo G. Landsbergis.

A. Navalnas yra Rusijos opozicijos politikas, kovos su korupcija aktyvistas ir pagrindinis politinis prezidento Vladimiro Putino oponentas. Savo „LiveJournal“ tinklaraščiu sutelkęs milijonus sekėjų, jis tarptautiniu mastu išgarsėjo organizuodamas demonstracijas, dalyvaudamas rinkimuose ir kovodamas prieš korupciją Rusijoje. 2020 metų rugpjūtį, keliaudamas į Sibirą, jis buvo apnuodytas. Vėliau kelis mėnesius gydėsi Berlyne, o 2021 m. sausį grįžo į Maskvą, kur buvo suimtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.