Sostinė jau ruošiasi Kalėdoms: skelbiamas Katedros aikštės papuošimo konkursas

Iki Kalėdinės eglės įžiebimo pagrindinėje miesto aikštėje likus keturiems mėnesiams sostinė pradeda ruoštis pagrindiniam žiemos renginiui ir kviečia dalyvauti Katedros aikštės kalėdinio papuošimo idėjos ir šios idėjos įgyvendinimo paslaugos konkurse. Projekto idėjos sukūrimo ir jos įgyvendinimo paslaugų kaina turi būti ne didesnė nei 90 tūkst. eurų su visais mokesčiais.

 Vilniaus Kalėdų eglutė 2021 m.<br> S. Žiūros / Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.
 Vilniaus Kalėdų eglutė 2021 m.<br> S. Žiūros / Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus miesto savivaldybė

Jul 20, 2023, 10:20 AM

„Siekiame atvirumo ir skaidrumo rengdamiesi vienam laukiamiausių laikotarpių sostinėje. Norime, kad nauja konkurso organizavimo praktika išsklaidytų visus klausimus dėl Kalėdų Vilniuje organizavimo. Tikimės kūrybingų idėjų, kurios pavers Kalėdas įsimintinu renginiu visiems gyventojams ir miesto svečiams“, – sako Vilniaus vicemerė Simona Bieliūnė.

Norintys dalyvauti konkurse tiekėjai turi pateikti Katedros aikštės kalėdinio papuošimo idėjos aprašymą su idėjos paaiškinimu, technine specifikacija, turi nurodyti temos realizaciją, objekto puošimo sprendinius, aprašyti papuošimo dekoracijas.

Taip pat konkurso dalyviai turi vizualizuoti savo siūlomas idėjas (ne mažiau kaip 8 vnt. (privalomai), ne mažiau nei 4 pavyzdžiai iš jų turi būti Katedros aikštės papuošimo šviesiu ir 4 tamsiu paros metu (nuo „Grand Hotel Kempinski“, nuo Šv. Vysk. Stanislovo ir Šv. Vladislovo arkikatedros bazilikos, nuo Gedimino paminklo, vaizdas iš viršaus (drono).

Teikdami pasiūlymus konkurso dalyviai turės aprašyti naudojamas medžiagas, įrenginius, nurodyti išmatavimus, pateikti detalų montavimo, demontavimo darbų planą, elektros poreikį, aprašyti puošybos elementus ir dekoracijas savo idėjai ir jos realizavimui. Taip pat pagrįsti projekto idėjos sukūrimo ir jos įgyvendinimo paslaugų kainą.

Vertindama pateiktus pasiūlymus, komisija balus skirs už idėjos autentiškumą, meninę kokybę ir estetinį vaizdą, kontekstualumą, techninių sprendinių kokybę, projekto idėjos sukūrimo ir jos įgyvendinimo paslaugų kainos pagrįstumą bei kainą.

I, II ir III vietos laimėtojams Vilniaus savivaldybė skirs 2 tūkst, 1 tūkst. ir 500 eurų premijas. Katedros aikštės kalėdinio papuošimo konkurso pasiūlymų laukiama iki 2023 m. rugpjūčio 8 d. 10 val. Su konkurso sąlygomis dalyviai gali susipažinti CVP IS.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.