Demokratai „Vardan Lietuvos“ susirinko į sąskrydį Rusnėje: pradedamas pasiruošimas artėjantiems rinkimams

Šeštadienį Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ susirinko sąskrydyje Rusnėje. Renginio atidarymo metu partijos pirmininkas Saulius Skvernelis akcentavo, kad demokratai savo darbais sieks, jog Lietuvos gyventojai jaustųsi esą vertingi.

Demokratai „Vardan Lietuvos“ susirinko į sąskrydį Rusnėje: pradedamas pasiruošimas artėjantiems rinkimams.<br>V.Skaraičio nuotr.
Demokratai „Vardan Lietuvos“ susirinko į sąskrydį Rusnėje: pradedamas pasiruošimas artėjantiems rinkimams.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2023, 1:12 PM

„Mums svarbus ir reikalingas kiekvienas žmogus, kiekvienas yra nusipelnęs dėmesio ir pagarbos. Todėl demokratai ir toliau savo darbais sieks, kad bet kuris Lietuvos gyventojas savo šalyje jaustųsi vertingas“, – teigė S. Skvernelis.

Anot partijos pirmininko pavaduotojo Luko Savicko, visų Lietuvos skyrių atstovai į Rusnę susirinko ne tik pabendrauti ir pasirungti sporto varžybose – bus priimta ir sprendimų, padėsiančių demokratams geriau pasiruošti net trejiems kitąmet vyksiantiems rinkimams.

„Mūsų moto – vertinti darbus, o ne lozungus. Tuo vadovaudamiesi ir ruošiamės naujam sezonui“, – pridūrė administracijos vadovas Arnoldas Pikžirnis.

Šilutės meras Vytautas Laurinaitis akcentavo, kad Rusnės gyventojai geriausiai žino, ką reiškia, kai iš tiesų dirbami darbai, o ne žarstomasi pažadais.

„Smagu, kad sąskrydžio dalyviai atvyko simboliniu keliu – per prezidento Kazio Griniaus tiltą ir Sauliaus Skvernelio estakadą“, – tvirtino jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.