M. Navickienė vis dar svarsto, ar sieks tapti konservatorių kandidate į prezidentus: sujaudino partijos žmonių palaikymas

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė teigia, kad ją sujaudino bendrapartiečių parodytas pasitikėjimas, keliant konservatorių kandidatus prezidento rinkimams. Politikė neslepia svarstanti galimybę siekti prezidentės posto, tačiau galutinio sprendimo dar nėra priėmusi.

M. Navickienė vis dar svarsto, ar sieks tapti konservatorių kandidate į prezidentus.<br> D. Labučio (ELTA) nuotr.
M. Navickienė vis dar svarsto, ar sieks tapti konservatorių kandidate į prezidentus.<br> D. Labučio (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 2:28 PM, atnaujinta Sep 27, 2023, 2:31 PM

„Tikrai svarstau, vis dar tebesvarstau šį variantą. Svarbiausia žinia yra tai, kad mane tikrai labai sujaudino partijos žmonių palaikymas. Tai yra man labai svarbu. Turbūt reikia atsakyti sau į galutinius klausimus, ar šis kelias šiame etape man būtų tinkamas pasirinkimas“, – žurnalistams prieš Vyriausybės posėdį teigė ji.

„Tikrai svarstau ir labai vertinu bendruomenės pasitikėjimą“, – pridūrė konservatorė.

Anot jos, laiko pagalvoti apie galimybę siekti prezidento posto dar yra, tad savo sprendimą ji praneš artimiausioje ateityje.

„Kol kas negavau nurodymo iš sekretoriato, kad turėčiau atsakyti. matysiu kokie ten yra terminai. Dar turiu šiek tiek laiko apie tai pagalvoti“, – apibendrino ministrė.

Sekmadienį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) skyriai baigė kelti galimas kandidatūras prezidento ir Europos Parlamento (EP) rinkimams. Pretendentus pasiūlė 70 konservatorių partijos skyrių.

Didžioji dauguma TS-LKD partijos skyrių prezidento rinkimuose siūlo dalyvauti premjerei Ingridai Šimonytei, partijos pirmininkui G. Landsbergiui, socialinės apsaugos ir darbo ministrei Monikai Navickienei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.