Vyriausybė pritarė: Ukrainos radijo transliacijų Lietuvoje išlaidas apmokės Kultūros ministerija

Trečiadienį Vyriausybės pasitarime buvo pritarta Susisiekimo ministerijos siūlymui, kad išlaidas už Ukrainos radijo transliacijų iš Lietuvos teritorijos transliavimą laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose apmokėtų Susisiekimo ministerija, o Ukrainos radijo transliacijų Lietuvoje išlaidas – Kultūros ministerija.

Vyriausybės pastatas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vyriausybės pastatas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2023, 1:13 PM

Taip buvo patikslintas 2023 m. birželio 21 d. Vyriausybės pasitarime priimtas protokolinis sprendimas, kuriame buvo pritarta, kad Susisiekimo ministerija užtikrintų transliacijų vidutinėmis bangomis iš Lietuvos teritorijos transliavimą laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose, kad būtų suteikta galimybė Ukrainos gyventojams gauti nešališką Ukrainos valdžios institucijų informaciją alternatyviomis priemonėmis.

Š.m. birželio mėn. protokoliniame sprendime nebuvo informacijos apie galimybę gauti informaciją gimtąja kalba Lietuvoje gyvenantiems Ukrainos piliečiams. Ukrainos radijo transliacijų Lietuvoje planuojamos metinės išlaidos siekia apie 28 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.