Krikščionių sąjunga remia I. Vėgėlės kandidatūrą prezidento rinkimuose

Buvusio parlamentaro Rimanto Jono Dagio vadovaujama partija Krikščionių sąjunga išreiškė paramą Igno Vėgėlės kandidatūrai prezidento rinkimuose.

 Ignas Vėgėlė.<br>V.Skaraičio nuotr.
 Ignas Vėgėlė.<br>V.Skaraičio nuotr.
 Ignas Vėgėlė.<br>Ž.Gedvilos/Eltos nuotr.
 Ignas Vėgėlė.<br>Ž.Gedvilos/Eltos nuotr.
 Ignas Vėgėlė.<br>Ž.Gedvilo (ELTA) nuotr.
 Ignas Vėgėlė.<br>Ž.Gedvilo (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 1, 2024, 1:55 PM, atnaujinta Feb 1, 2024, 1:56 PM

„Būtina pasirinkti tą kandidatą, kuris realiai galėtų suvienyti daugumą rinkėjų, nepatenkintų bejėgiška valdančiųjų politika ir aršiu šeimų puolimu bei pabudinti tylinčius. Tam reikia, kad pasirinktas kandidatas nesusvyruotų iššūkių akivaizdoje ir tvirtai gintų tautos ir šeimos vertybes“, – pranešė Krikščionių sąjungos pirmininkas R. J. Dagys.

„Remiame Igno Vėgėlės kandidatūrą Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose“, – pabrėžiama pranešime.

ELTA primena, kad šiuo metu apie keliamas ar remiamas kandidatūras prezidento rinkimuose yra paskelbusios ir kitos 4 politinės partijos. Tėvynės sąjungai-Lietuvos krikščionims demokratams rinkimuose atstovaus premjerė Ingrida Šimonytė, Lietuvos valstiečių žaliųjų sąjungos kandidatas bus Seimo narys, buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ iškėlė buvusio NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojo Giedrimo Jeglinsko, o Laisvės partija – buvusio Konstitucinio Teismo pirmininko Dainiaus Žalimo kandidatūrą.

Taip pat yra žinomi 4 save išsikėlę kandidatai: antrosios kadencijos siekiantis Gitanas Nausėda, advokatas I, Vėgėlė, gydytojas Eduardas Vaitkus, buvęs kariuomenės vadas Valdas Tutkus, anksčiau į LRT generalinius direktorius kandidatavęs Zenonas Andrulėnas.

Prezidento rinkimai vyks šių metų gegužės 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.