Biržų rajone krikštynos virto masinėmis kaimo muštynėmis

„Tikras Tvin Pyksas“, – keistą miestelį iš kadaise populiaraus mistinio serialo prisiminė Biržų rajono policijos pareigūnai, kai komisariatą užplūdo apdaužyti, pleistrais ir tvarsčiais „pasipuošę“ vyrai ir moterys. Po praėjusį savaitgalį Jokūbiškių kaime švęstų krikštynų policijai teks išsiaiškinti, dėl ko susimušė šventės dalyviai ir kaimynystėje gyvenanti šeima.

Krikštynos virto masinėmis muštynėmis, kur nukentėjo ir vyrai, ir moterys.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Krikštynos virto masinėmis muštynėmis, kur nukentėjo ir vyrai, ir moterys.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jul 24, 2012, 2:00 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:44 PM

Kruvinu mūšiu krikštynos virto naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Pirminiais duomenimis, Jokūbiškių kaime gyvenantis 36 metų Vaidas D. savo namuose tądien su svečiais šventė sūnaus krikštynas.

Apie 23 val., neapsikentusi garsiai jų leidžiamos muzikos 59 metų kaimynė Angelė A. paprašė netriukšmauti, tačiau jos prašymas nebuvo išgirstas. Tuomet moteris kreipėsi pagalbos į policiją, paaiškinusi, kad garsi kaimynystėje leidžiama muzika prikėlė jos mažametes anūkes, mergaitės nebegali užmigti.

Atvažiavus policijos pareigūnams, šventės dalyviai muziką pritildė. Tačiau jiems išvažiavus, prasidėjo santykių aiškinimasis.

Kaip vėliau pareigūnams teigė Angelė A., jau po vidurnakčio pas ją į kiemą atėjo kažkas iš Vaido D. svečių ir ėmė ją užgaulioti, grasino sudeginti. Negana to, negalią turinti, ant ramentų pasirėmusi moteris buvo apipilta nešvariu vandeniu, pastumta parkrito ant žemės. Tuomet motinos ginti puolė jos sūnus 27 metų Raimondas A. ir kilo muštynės.

Per konfliktą nukentėjo ir krikštynoms maistą ruošusi šeimininkė 47 metų Daiva D. Moteris pareiškime policijai vėliau parašė, kad ją apie 1 val. nakties einančią namo pasivijo Raimondas A. ir trenkė į veidą medine lazda.

Iš viso nukentėjusiais save šiose masinėse muštynėse vadina penki žmonės – be jau minėtų dviejų moterų, šventės šeimininko ir motinos ginti puolusio kaimyno, sužalotas buvo ir krikštynose dalyvavęs 46 metų biržietis Raimondas A.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.