Mylimą moterį suspardžiusiam G. Einikiui vėl uždrausta prie jos artintis

35 metų Jurgita Einikienė ketvirtadienį Rietavo policijai pranešė, kad namuose mažametės dukros akivaizdoje ją sumušė apsvaigęs gyvenimo draugas – praeityje garsus krepšininkas Gintaras Einikis. Atvažiavę policijos patruliai smurtautoją sulaikė ir išvežė į komisariatą. G. Einikis uždarytas į areštinę. Suimamas jis nesipriešino.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2012, 3:53 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:20 PM

J. Einikienė teigė, kad G. Einikis ją spardė – sužalojo nugarą ir ranką. G. Einikis buvo apsvaigęs, jo kraujyje aptikta 2,16 promilės alkoholio. Teismas skyrė G. Einikiui kardomąją priemonę - rašytinį pasižadėjimą neišvykti. Jam ir vėl uždrausta artintis prie skriaudžiamos moters.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Penktadienio rytą su J. Einikiene susisiekti nepavyko, jos telefonas buvo išjungtas. G. Einikis naktį praleido Kretingos rajono policijos komisariato areštinėje, popiet apklaustas Rietavo policijos komisariate.

Tai ne pirmas kartas, kai G. Einikis pakelia ranką prieš savo sugyventinę - susipykusi pora skyrėsi ir taikėsi jau ne kartą.

Buvęs krepšininkas G. Einikis antrąją Kalėdų dieną girtas siautėjo sugyventinės sesers namuose. Grasino savo draugei ją nužudysiąs, apipilsiąs rūgštimi, padegsiąs kartu su namu. Pats buvęs krepšininkas „Lietuvos ryto“ televizijai teigė neturėjęs jokių piktų užmačių.

„Nenoriu visą gyvenimą praleisti kalėjime“, - sako G. Einikis. Po dviejų parų praleistų areštinėje, G. Einikiui teko išsikelti iš namų, nesiartinti ir nebendrauti su savo drauge J. Einikiene.

Gimus judviejų dukrai Adrianai, moteris pati prašė teisėsaugininkų leisti jai matytis su G. Einikiu. Moteris tikino, kad vienai namuose sunku užkurti krosnį, nueiti į parduotuvę, prižiūrėti kūdikį.

Nors Plungės teismo nutartimi G. Einikis su J. Einikiene bendrauti bei gyventi kartu negalėjo iki pat ikiteisminio tyrimo pabaigos, tačiau gavus nukentėjusios prašymą, prokurorams neliko kito kelio – teismo sprendimą panaikinti.

“Jis gi normalus žmogus kai negeria. Gali ir kiaušinienę iškepti, ir kavą išvirti”, - portalui lrytas.lt pasakojo Jurgita.

Pastarąjį kartą į policijos akiratį G. Einikis buvo patekęs šių metų gegužę. Naktį Rietavo policija gavo pranešimą, kad galbūt neblaivus vyras važiuoja automobiliu. Nuvykę į vietą pareigūnai pastebėjo Vatušių keliu šlitiniuojantį neblaivų vyriškį. Pamatavę alkoholio kiekį kraujyje, pareigūnai jam nustatė vidutinį girtumą. G. Einikiui surašytas protokolas už pasirodymą neblaiviam viešoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.