Be žinios dingo į polikliniką Kaune kartu su dukra išvykusi moteris

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai ieško į Kauną, Šilainių polikliniką išvykusios ir mįslingai be žinios dingusios 33 metų Rasos Fovaitės ir jos 6-erių metukų dukrelės. Moteris paskutinį kartą telefonu buvo pasiekiama kai laukė prie gydytojo kabineto durų, vėliau ryšys su ja nutrūko.

Iki šiol neatsiranda praėjusį penktadienį kartu su mažamete dukrele be žinios dingusi 33 metų Rasa Fovaitė,<br>Kėdainių policijos nuotr.
Iki šiol neatsiranda praėjusį penktadienį kartu su mažamete dukrele be žinios dingusi 33 metų Rasa Fovaitė,<br>Kėdainių policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jul 31, 2012, 12:07 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:21 PM

Apie paslaptingą moters ir dukros dingimą Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnams vakar pranešė R. Fovaitės sugyventinis.

Kėdainių rajone, Krakių seniūnijoje, Ąžuolytės kaime gyvenantis 22 metų Ž. K. nurodė, jog praėjusį penktadienį be žinios dingo ir iki šiol neatsiranda jo sugyventinė R. Fovaitė bei šios mažametė dukrelė.

Pasak pareiškėjo, moteris su dukra praėjusio penktadienio rytą išvyko į Kauną, Šilainių polikliniką. Dingusios moters gyvenimo draugas pareigūnams nurodė paskutinį kartą su ja telefonu kalbėjęs, kai ši sakė laukianti prie gydytojo kabineto. Vėliau ryšys su R. Fovaite nutrūko, telefonas buvo išjungtas. Po kurio laiko moteris įjungė mobiliojo ryšio telefoną, tačiau prisiskambinti jai buvo neįmanoma – nuolatos buvo užimtumo signalas.

Kartu su dukra be žinios dingusios moters ieškantys policijos pareigūnai spėja, jog R. Fovaitė galėjo užtrukti svečiuose ir bijodama sugyventinio nedrįsta grįžti namo. Prieš kurį laiką moteris taip pat buvo dingusi dviem paroms, vėliau paaiškėjo, kad ji užtruko pas draugus.

Moters požymiai: ūgis apie 165-170 cm., vidutinio kūno sudėjimo, juodi tiesūs plaukai iki pečių, akis viena ruda, o kita žalsva, ji vilkėjo mėlyną džinsinį švarką, mėlynus džinsus, avėjo baltus sportinius batelius, su savimi turėjo rudą moterišką rankinę, kartu buvo ir jos dukra M. F., gim. 2006 m. Mergaitės požymiai: ūgis apie 70 cm., lieso kūno sudėjimo, šviesių tiesių plaukų iki pečių, akys mėlynos, vilkėjo mėlyna striukę, mėlynus džinsus.

Pastebėjusius ieškomą moterį ir jos dukrelę pareigūnai prašo paskambinti šiuo telefonu Kėdainių rajono policijos komisariato budėtojams 8-347-54213 (visą parą).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.