Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Mergina fotografavosi žudydama šuniuką

Internete - naujas buitinio sadizmo fiksuojant egzekuciją proveržis. Socialiniame tinkle „Facebook“ tarp Lietuvos paauglių plinta sveiku protu nesuvokiamas žiaurus fotografijų montažas. Iš kelių nuotraukų sulipintoje iliustracijoje matyti, kaip jauna Tatarstano (Rusija) gyventoja kankina ir nužudo šuniuką.

Fotografijose užfiksuota, kaip mergina kankina šunytį.
Fotografijose užfiksuota, kaip mergina kankina šunytį.
Daugiau nuotraukų (1)

Viktorija Vosyliūtė

Aug 3, 2012, 6:27 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:53 PM

Pozuodama sadistė smaugia ir trypia gyvūnėlį aukštakulnių kulnais. Fotografijų „modelis“ pasipuošusi blizgia raudona palaidine, juodomis kelnėmis ir apsiavusi žiaurumo įrankiu tapusiais aukštakulniais. Panašu, kad protu sunkiai suvokiama fotosesija vyksta apleistame pastate, išmargintame grafičiais.

Baisisi ir piktinasi

Nuotrauka tarp paauglių pradėjo keliauti, kai ją atrado ir į savo paskyrą patalpino 4 tūkst. draugų socialiniame tinkle turinti mergina, pasivadinusi „Mes Mylime Madą“. Prie nuotraukos profilio savininkė užrašė „Žiurkė totali… Užmušt tokią… 1 „Like“ – smūgiai jai. 1 „Share“ – šūvis jai“.

Per kelias dienas žiaurumo aktu buvo pasidalinta daugiau nei du šimtus kartų. Iš šešiasdešimties komentarų nebuvo nė vieno, pritariančio fotosesijos idėjai. Atvirkščiai, komentatoriai nuotraukų veikėją vadino beprote ir stebėjosi negailestingumu.

Tarp Lietuvos pauglių plintančioje fotografijoje užfiksuota Tatarstano respublikos gyventoja.

Liūdna Pipiro istorija

2009 metais Lietuvoje ir toli už jos ribų nuskambėjo savo žiaurumu labai panašus atvejis. Policijos pareigūnai sulaikė 22 metų Svajūną Beniuką, kuris nuo tilto iš didelio aukščio ant žemės numetęs kiemsargį šunį Pipirą. Budeliai viską filmavo keliais mobiliaisiais telefonais, o vėliau paskelbė internete.

Internetu plintančioje vaizdo medžiagoje matyti, kai sportine apranga vilkintys trumpaplaukiai vaikinai eidami tiltu nešasi gauruotą šunį. Jaunuolis glaudžia gyvūną prie savęs, keikiasi, laido sąmojį: „Čia bus filmas, kaip moka šunys skraidyt.“ Jo draugai ragina greičiau numesti šunį nuo tilto. 

Taip Seredžiaus miestelio (Jurbarko r.) gyventojas S. Beniukas nutarė pasismaginti su draugais. Numestas nuo tilto keturkojis išvengė rimtų kaulų lūžių, veterinarai mėgino jį gelbėti, tačiau Pipiras po kelių dienų nugaišo.

Tąsyk Kauno gyvūnų globos ir kontrolės tarnybos „Nuaras“ darbuotojai sulaukė daugybės šuns likimu susirūpinusių žmonių skambučių. Jie siūlė savo pagalbą, daugelis nori pasiimti šunelį globoti namuose.

„Po tiek skambučių nutarėme, kad šis įvykis sukrėtė Lietuvą beveik taip pat, kaip ir pedofilijos skandalas Kaune. Pastebėjau, kad padažnėjo gyvūnų kankinimo atvejų. Tiesiog kažkoks protrūkis.

Du šunys Kaune neseniai žiauriai nuskandinti, viena moteris išmetė savo augintinį iš mašinos ir nuvažiavo. Kai kurie palieka pririštus parkuose. Yra ir tokių, kurie netekę darbo ar būsto, atveža gyvūnus mums, susimoka ir palieka“, - kalbėjo „Nuaro veterinarijos gydytojas Aurimas Steponavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.